fbpx

Functies

Een website van Browrs is altijd zeer compleet. Alle functies zijn erop gericht om jouw website zoveel mogelijk resultaat op te laten leveren, uiteraard volledig in je eigen huisstijl.

Ongelimiteerd pagina’s aanmaken

Vanaf het Professional Pakket heb je de mogelijkheid om ongelimiteerd pagina’s aan te maken. Zo kun je je website steeds verder uitbreiden. Naast de standaard pagina’s in het menu heb je ook de mogelijkheid om landingspagina’s aan te maken, zodat je op specifieke zoekwoorden gevonden wordt. Met de landingspagina’s van Browsr (mits voorzien van goede content uiteraard), schiet je als een raket omhoog in Google.

Eigen CMS systeem

Browsr websites worden ontwikkeld in WordPress. Dit CMS heeft zich al jarenlang bewezen als hét CMS voor websites. Oorspronkelijk is WordPress een CMS om mee te bloggen. Door de jarenlange doorontwikkeling is het ook geschikt gemaakt om volledige websites en zelfs webshops in te ontwikkelen. Doordat we WordPress als basis gebruiken, kunnen we in een korte tijd websites bouwen, zodat je snel online bent met je nieuwe site.

Fotogalerij en contactformulier modules

Een professionele website kan niet zonder professionele foto’s. Als jij veel foto’s van je bedrijf hebt, wil je die natuurlijk ook laten zien. Met de fotogalerij modules brengen wij jouw foto’s prachtig in beeld. En natuurlijk ontbreekt ook het contactformulier niet. Zo kunnen potentiële klanten snel contact met je opnemen. Daarnaast is de contactmodule ook te gebruiken voor bijvoorbeeld inschrijvingen op je nieuwsbrief. Het enige wat we daarvoor hoeven te doen, is het formulier koppelen met jouw nieuwsbriefsoftware.

Social media koppelingen

Jouw social media kanalen zijn het verlengde van jouw website. Die worden dan uiteraard ook op de juiste manier aan jouw site gekoppeld, zodat al jouw online kanalen verbonden zijn.

Responsive layout

Een goede website werkt uiteraard ook goed op mobiel. Websites van Browsr vormen daar uiteraard geen uitzondering op. Wij zorgen ervoor dat de site voldoet aan de mobiele eisen die Google stelt, zodat jouw site ook goed gevonden wordt in de mobiele zoekmachines. Google heeft al meerdere malen aangegeven dat mobiel internetverkeer steeds belangrijker wordt, dus dit heeft ook invloed op de ranking van je site. Met een website van Browsr ben je dus al helemaal voorbereid op de mobiele toekomst.

Webhosting

Browsr gaat net even een stapje verder; bij ons is de webhosting dan ook volledig inbegrepen, inclusief SSL certificaat. Dat scheelt jou weer in de kosten. Daarnaast heb je het gemak van één partij voor alle zaken omtrent jouw website. Er worden overigens dagelijks backups van alle sites gemaakt. Ook daar betaal je uiteraard niks extra voor, dat noemen wij gewoon service.

Staat er iets niet bij? 

Dan kunnen wij het alsnog voor je organiseren. Bijvoorbeeld als je bedrijf internationaal georiënteerd is, moet jouw website dat natuurlijk ook zijn. Het Browsr Full Service pakket beschikt over de benodigde functies. Zo heb je de mogelijkheid om meerdere talen aan je website toe te voegen. En om het nog verder uit te breiden: je hebt zelfs de mogelijkheid om betaalmodules te koppelen met het Full Service pakket. Zo kunnen je klanten meteen bij jou bestellen en afrekenen. Zo gaat je website pas echt renderen. En zo zie je maar dat alles mogelijk is bij Browsr.

Waarmee kunnen we je helpen?

Nieuw veld

5 + 4 =

Browsr

Belgiëstraat 12A
5171 PN Kaatsheuvel
[email protected]

Openingstijden

werkdagen 08.00 - 17.00

Bel ons