fbpx

Goedkoop website laten maken

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

goedkoop website laten maken

Wil jij goedkoop een website laten maken? Veel ondernemers kiezen ervoor om zelf een website in elkaar te knutselen om zo geld te besparen. Als er echter een onderdeel is waarop je niet moet bezuinigen, dan is het wel een website. Bovendien kun je bij ons heel goedkoop een website laten maken, zeker gezien de service die je ervoor krijgt. Niet voor niets wordt onze prijs- kwaliteitsverhouding geroemd door mensen die al zaken met ons doen.

Een goedkope website - een goede investering

Natuurlijk zou je een eigen website kunnen maken. Besef echter wel dat dit heel veel tijd kost, terwijl tijd juist kostbaar is voor een ondernemer. Bovendien mis je de specifieke en actuele kennis die noodzakelijk is om van een website een goede website te maken die je uiteindelijk meer rendement oplevert. Het is dan met name van belang dat de website technisch goed is en dat je SEO toepast, zoekmachineoptimalisatie. Mensen moeten je website wel kunnen vinden uiteraard. Het zijn zaken die specialisme vereisen, en dat kunnen we je bieden. Kun jij doen waar jij heel goed in bent: ondernemen. Alle websites die we maken zijn technisch klaar voor SEO en zijn van WordPress, met een gemakkelijk CMS-systeem, het systeem waar je de site mee beheert. Steeds gebruiken we WordPress als basis. Dit maakt dat we je website binnen enkele weken kunnen leveren. Over enkele weken kan ook jouw website dus al live zijn gegaan, een website waarmee jij de toekomst en de concurrentie aan kunt.

Groeiende groep loyale klanten

Het mooie van onze websites is wel dat ze met je bedrijf meegroeien. Groei jij als ondernemer, dan voeg je heel simpel extra modules toe aan je website. Dit kan zelfs de toevoeging van een webshop zijn. Je website staat groei nooit in de weg, maar moedigt groei juist eerder aan. Omdat we overtuigd zijn van onze eigen kwaliteiten blijven we onze werkzaamheden voortzetten tot zichtbaar is geworden dat je nieuwe website meer rendement heeft. Gewoon, om je te laten zien dat investeren in een website een investering is die het waard is. Onze groeiende groep loyale klanten noemt onze dienstverlening en ons bedrijf ondertussen snel, we weten van aanpakken, er is steeds snel en goed contact en staan ze versteld over hoeveel kennis zich er binnen onze organisatie bevindt. Ook onze klantgerichtheid wordt geroemd en stuk voor stuk zijn het kwalificaties die ons ontzettend goed doen, waar we trots op zijn maar die we nog steeds elke dag willen verbeteren.

Bekijk ons portfolio

Meer talen en de betaalmodule

Betaal je tien euro meer, dan heb je al het ‘Professional’ pakket. Nu kun je ook nog eens onbeperkt pagina’s aan te maken en worden ook de sociale media kanalen die je hebt aan je website gekoppeld. Je krijgt een website met een SSL-certificaat en kunt telefonisch en per mail een beroep doen op de helpdesk. Tenslotte wordt elke dag een back-up gemaakt. Deze faciliteiten heb je ook als je kiest voor het meest uitgebreide pakket; ‘Full Service’. Behalve alle functionaliteiten van ‘Professional’ kun je een optie voor meerdere talen en een optie voor een betaalmodule. Met een betaalformule word je rendement meteen groter, want behalve dat de klant nu meteen via je website bestelt, rekenen ze hun producten ook meteen af. Is dat alvast binnen. Voorts krijg je technisch onderhoud bij je pakket en heb je recht op vijf uur gratis ondersteuning gedurende vijf uur. In alle gevallen krijg je de beschikking over een website van de beste kwaliteit; met je eigen CMS-systeem waardoor je zelf steeds de regie over je website houdt. Je krijgt altijd een website die ook op de mobiele apparaten uitstekend functioneert, iets dat onontbeerlijk is als ondernemer tegenwoordig. En mocht je op welke manier dan ook eens tegen een probleempje oplopen, doe dan een beroep op onze deskundige helpdesk. En dat allemaal binnen enkele weken en tegen een zeer lage prijs, een prijs waar ook nog eens de hosting bij inbegrepen is. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een razendsnelle SSD opslag. Dit maakt je website heel erg snel. Website laten maken duur? Integendeel!

goedkoop website laten maken

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

Drie zeer betaalbare pakketten

De kosten voor een website laten maken hoeven niet hoog te zijn. Dat bewijze we met onze drie zeer betaalbare pakketten, onze service en onze klantgerichtheid. Bovendien vertelt het feit dat we pas tevreden zijn als het rendement van je website zichtbaar wordt, vertelt hoe zeer we vertrouwen in ons eigen product hebben. Tenslotte; vraag ook via onze website de marketing checklist aan; een mail met zaken die je website verder kunnen verbeteren. Ook dit bieden we gratis aan.

goedkoop website laten maken

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Aanpassingen aan het concept

Onze werkwijze is even transparant als dat onze prijzen zijn. Als je besloten hebt met ons in zee te gaan, dan lever jij ons voorbeelden van websites die je aanspreken en lever je ons teksten, afbeeldingen en foto’s. Wij gaan met al die input aan de slag en maken een concept website. Het concept gaan we daarna samen bekijken. We voeren eventueel wijzigingen door en passen aan, net zo lang tot de website jouw goedkeuring kan verdragen. Vervolgens kan de website live. Als je besluit ook voor onze online marketing te kiezen, dan is het moment waarop je website live gaat een startsignaal voor ons om met onder meer zoekwoorden aan de slag te gaan en zoekmachine optimalisatie toe te passen.

 

‘Beginner’ pakket is er al voor 37 euro

Zoals gezegd heb je het ‘Beginnerspakket’ al voor 37 euro per maand. Met het al genoemde CMS-systeem pas je de website aan en kun je ‘m later uitbreiden. Uiteraard wordt alles ook mobielvriendelijk gemaakt, helemaal nu Google heeft laten weten dat de rol van mobiele devices steeds belangrijker wordt.  Voor nog geen veertig euro per maand heb je een one page website, een eigen CMS-systeem, domeinnaam, e-mail en webhosting, want ook hosting is inbegrepen. Verder krijg je een module voor een fotogalerij en een module om een contactformulier te maken. Wie onze prijzen ziet, die weet dat den kosten om een website te laten maken helemaal niet hoog hoeven te zijn.

 

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven - je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR