fbpx

Online marketing

 

Online marketing, of internetmarketing, kan veel verschillende vormen aannemen. We kennen dan ook diverse specifiekere soorten marketing die vallen onder online marketing.

Zo is contentmarketing tegenwoordig natuurlijk heel bekend, maar ook social media marketing valt onder internetmarketing. Dit zijn slechts voorbeelden.

Uiteindelijk kunnen we alle vormen van online marketing onderverdelen in twee groepen, namelijk directe en indirecte online marketing.

Eigenlijk krijgt iedereen die dagelijks gebruik maakt van internet ook dagelijks te maken met vormen van online marketing. De meest bekende vorm van directe online marketing is internetreclame.

Dan zijn er ook veel soorten marketing die vallen onder de indirecte vorm van internetmarketing. Hierbij kun je denken aan onder meer social media en virale marketing, content- en emailmarketing, affiliate marketing en natuurlijk zoekmachinemarketing. Kortom, de wereld van online marketing is zeer breed en veelzijdig. Het is belangrijk om te ontdekken welke vormen van internetmarketing voor jou het meest effectief zijn.

Zo is aandacht voor SEO bijvoorbeeld onmisbaar, en zeker met contentmarketing kun je hier veel aandacht aan besteden, maar het kan ook goed zijn om te starten met SEA.

Online marketing neemt veel vormen aan, van blogs en whitepapers tot infographics en videomateriaal. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op, maar het is onmogelijk om echt alle online marketing activiteiten in te zetten voor jouw bedrijf.

Het is daarom belangrijk om de varianten te selecteren die voor jou het beste resultaat behalen. Uiteraard helpt Browsr je graag bij deze zoektocht.

Wij vertellen je graag precies wat wij voor jou kunnen betekenen als het om online marketing gaat.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Waarmee kunnen we je helpen?

Browsr

Belgiëstraat 12
5171 PN Kaatsheuvel
info@browsr.nl

Openingstijden

werkdagen 08.00 - 17.00

Open chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?