fbpx

Webshop laten maken

Webshop bouwen

Een webshop is meer dan alleen een webpagina met een aantal producten. In deze tijd is het heel belangrijk dat je webshop er professioneel uitziet, dat deze op de juiste manier is ingericht en alle nodige informatie bevat.

Dit proces begint met het ontwerpen van een webwinkel die perfect past bij jouw bedrijf, bij jouw producten en vooral ook bij je doelgroep.

Vervolgens kan de webshop worden gebouwd en worden geoptimaliseerd met het oog op SEO.

Zo weten je klanten de webshop ook te vinden.

Meer klanten en meer omzet…

Er zijn een aantal factoren die een webshop succesvol maken. Hierbij kun je natuurlijk denken aan het design, de lay-out en het assortiment.

Toch zijn er meer zaken die een rol spelen in het succes van een webshop. Deze factoren kunnen worden opgedeeld in zichtbare en onzichtbare factoren. Foto- en videomateriaal, goede productomschrijvingen en helder ingedeelde categorieën behoren tot de zichtbare factoren.

Een groot deel van de SEO activiteiten vallen onder de onzichtbare factoren. Deze activiteiten vinden voornamelijk ‘achter de schermen’ plaats.

Gratis consult inplannen

Onze experts geven geheel vrijblijvend advies…

Jij wilt niet zomaar een webshop. Jij wilt een webshop die voor je spreekt, die je het gewenste succes oplevert en die indruk maakt op jouw doelgroep. Dat gaat niet vanzelf.

Daar kun jij wel de ondersteuning van een professional bij gebruiken. We hebben het dan over een professional met optimale kennis van alle zichtbare en onzichtbare factoren die belangrijk zijn voor je webwinkel.

Browsr is dé professional die voor jou de beste webshop realiseert. Ontdek direct wat wij precies voor jou kunnen betekenen als jij interesse hebt in een webshop die écht voor je werkt.

Gratis consult inplannen

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven – je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?