fbpx

Een mooie website laten maken in Apeldoorn

website laten maken apeldoorn

Een website laten maken in Apeldoorn zorgt ervoor dat je bedrijf een stuk makkelijker gevonden wordt door potentiële klanten. Vandaag de dag gaan mensen nu eenmaal niet meer zoeken in de Gouden Gids of in een krant als ze een bedrijf zoeken. Ze klikken de zoekmachine aan in hun browser op internet en voeren de zoektermen in van waar ze naar op zoek zijn. En dan is het natuurlijk wel zo fijn als die zoekactie resulteert in een bezoek aan de website van jouw bedrijf. Browsr kan ervoor zorgen dat je een website krijgt voor je bedrijf waardoor je hopelijk het aantal klanten snel ziet toenemen.

  Waar moet jouw website aan voldoen?   

Ieder bedrijf is anders en dat geldt dus ook voor de website. Een webwinkel die babykleding verkoopt heeft een geheel andere sfeer dan een handelaar in tweedehands auto onderdelen. Bij Browsr proberen we ons altijd zo goed mogelijk in te leven als we een website maken voor jouw bedrijf in Apeldoorn. We komen bij je langs om met je door te spreken wat je wensen zijn en welke informatie je precies op de website wilt vermelden. Als het om een webwinkel gaat bouwen we uiteraard een goed functionerende webshop voor je, inclusief betaalmogelijkheden. Gaat het om informatie over een vereniging, een buurthuis of een hobbyclub, dan kan de website vaak wat eenvoudiger van opzet zijn maar ook dan kun je uiteraard van Browsr professionaliteit verwachten. 

Bekijk ons portfolio

Waarom SEO zo belangrijk is als je een website gaat laten maken in Apeldoorn

Een website laten maken is niet goedkoop. Er gaat nu eenmaal veel werk in zitten en daar moet voor worden betaald. Bij Browsr proberen we wel altijd waar voor je geld te leveren. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website goed gevonden wordt door de zoekmachines zoals Google. Dat doen we door SEO toe te passen. SEO staat voor Search Engine Optimization. Bepaalde zoekwoorden zijn belangrijk voor jouw diensten of producten en die worden verwerkt in de teksten op de website. Als de zoekmachines die woorden tegenkomen worden ze gekoppeld aan zoekopdrachten en zo kan het dan zomaar gebeuren dat bij het invoeren van een zoekterm jouw website als eerste wordt getoond of in ieder geval op de eerste pagina. De ervaring leert dat veel zoekers op de eerste link klikken, in de veronderstelling dat dit de beste is. Hoog scoren in Google kan dus zeker een positief effect hebben.

Wanneer gaat mijn website online?

Voordat je website online gaat moeten we zeker weten dat die helemaal naar wens is. Een website laten maken in Apeldoorn door Browsr betekent dat je kiest voor kwaliteit. Als de website af is zetten we die online op onze server zodat je de site kunt bekijken. Hij is dan voor het publiek nog niet zichtbaar. Dit is hét moment om de laatste foutjes eruit te halen, nog een afbeelding te vervangen of een menustructuur nog wat aan te passen. Als de website helemaal naar wens is zorgen we ervoor dat deze op het door jou gewenste moment live gaat. Vanaf nu kan iedereen de site bezoeken en kunnen mensen bijvoorbeeld het contactformulier gebruiken of online een bestelling doen

website laten maken apeldoorn

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites
website laten maken apeldoorn

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Hulp en ondersteuning nadat je website live is gegaan

Je kunt bij Browsr een maandabonnement afsluiten waarmee je niet alleen de hosting van je website regelt, maar ook ondersteuning en hulp bij het gebruiken en onderhouden van je website. Je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten, ieder met hun eigen maandtarief en bijbehorende diensten. Een overzicht vind je op de website. Wil je alleen een website laten bouwen? Dat kan ook, hiervoor rekenen we een vast tarief. Daarna kun je de website zelf bij een webhost  of via een eigen server online zetten en onderhouden. Het is dus maar net waar je de voorkeur aan geeft.

Mag Browsr aan de slag om voor jou een website te maken in Apeldoorn?

Ben je op zoek naar een betrouwbare webdesigner die ook nadat je website is gebouwd uitstekende ondersteuning kan bieden? Dan ben je bij Browsr aan het juiste adres. Wij gaan direct voor je aan de slag om een website te bouwen die aansluit bij jouw wensen. Je kunt contact met ons opnemen door ons te bellen op telefoonnummer 0416 – 85 82 88, bereikbaar tijdens kantooruren, of gebruik het contactformulier op de website, zodat we snel contact met je kunnen opnemen om je wensen door te nemen. Ook als je vragen hebt over onze werkwijze als je een website wilt laten maken in Apeldoorn kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

U kent ons wellicht ook van:

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven - je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?