fbpx

Een website laten maken in Arnhem

website laten maken arnhem

Zoek je een professionele partij voor het laten maken van een website in Arnhem? Dan kun je terecht bij Browsr. Een website is vandaag de dag een must om klanten te werven en je diensten of producten aan te bieden. Als je online niet te vinden bent dan kost dat anno 2020 gegarandeerd omzet. Browsr is een ervaren web ontwikkelaar in de regio Arnhem. Wij nemen je al het werk uit handen om een mooie website te bouwen en ervoor te zorgen dat deze goed wordt gevonden door de juiste doelgroep. Als jouw nieuwe website online gaat kun je met recht trots zijn op jouw bedrijf.

Wat komt er bij kijken als je een website wilt laten maken in Arnhem?

Een website laten bouwen in Arnhem begint met het inventariseren van je wensen. Als klant geef jij aan wat je met je website wilt bereiken en welke informatie je wilt delen met je bezoekers. Een hovenier heeft een heel ander soort website nodig dan iemand die voedingssupplementen voor sporters online wil gaan verkopen. Natuurlijk zijn wij als webontwikkelaars afhankelijk van jouw input. Met de informatie die we van de klant krijgen gaan we aan de slag om een mooie maar vooral functionele website te bouwen waar de bezoeker snel en gemakkelijk alle informatie kan vinden.

Bekijk ons portfolio

Nadat je website live gaat blijft Browsr voor je klaar staan

Natuurlijk kun je op de uitstekende service van Browsr rekenen nadat je website live is gegaan. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest kun je gebruik maken van onze helpdesk, het maken van back-ups van je website en verdere ondersteuning. Een overzicht van de mogelijkheden vind je op de website, alsmede het hierbij behorende maandtarief. Wil je alleen een website laten bouwen en daarna het onderhoud en de hosting zelf doen? Dat kan ook, dit kan Browsr voor je regelen voor een vast tarief. Ook hierover vind je meer informatie op onze website.

Mogen wij ook jouw website maken in Arnhem?

Browsr wil graag jouw website bouwen in Arnhem. Ben je overtuigd van onze goede dienstverlening en prima vakwerk of heb je toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 0416 – 85 82 88. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

website laten maken arnhem

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

SEO, wat is dat en is het belangrijk?

 

Als je een website gaat laten maken in Arnhem dan is het belangrijk dat deze ‘SEO proof’ is. SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ‘zoekmachine geoptimaliseerd’. Dat wil zeggen dat we op de verschillende pagina’s van jouw website zoekwoorden in de teksten verwerken die ervoor zorgen dat jouw site goed gevonden wordt door mensen die Google en andere zoekmachines gebruiken. Zo kom je hoger in de zoekresultaten en is de kans dus groter dat iemand op de link van jouw site klikt als hij een loodgieter in Breda zoekt of een kapsalon in Arnhem. Samen met de klant bekijken we welke zoekwoorden goed kunnen werken voor de website om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

website laten maken arnhem

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Wat gebeurt er nadat ik door Browsr een website heb laten maken in Arnhem?

Als Browsr een ontwerp heeft gemaakt voor jouw website en je gaat hiermee akkoord, dan gaan we aan de slag met het vullen van de pagina’s. Bij 2 van onze 3 maandabonnementen mag je onbeperkt pagina’s aan je website laten toevoegen. Zodra alles gereed is krijg je een proefversie te zien en kunnen we nog wat finetunen Foutjes uit teksten halen, toch maar een andere foto op die ene sub pagina, dat kan allemaal geregeld worden. Als alles naar wens is dan komt het moment waarop we ‘op de knop drukken’ en je nieuwe website live gaat. Vanaf dat moment kan iedereen met een internetverbinding de website vinden via het webadres en kan je website gevonden worden door Google en andere zoekmachines.

Een website laten maken in Arnhem met alle aanvullende diensten

Als bedrijf wil je natuurlijk niet alleen een website, je wilt ook bereikbaar zijn voor je klanten. Dat kan door middel van een e-mailadres, dat we tegelijk met de webhosting voor je regelen. Daarnaast kan je website worden voorzien van een contactformulier. Dit kunnen bezoekers invullen als ze een offerte willen aanvragen of een vraag willen stellen. Het voordeel van een contactformulier is dat je bepaalde velden verplicht kunt stellen, een bezoeker van je website moet dan verplicht gegevens als naam, woonplaats en e-mailadres invullen voordat het formulier kan worden verstuurd. Je kunt ook laten instellen dat de verzender automatisch een ontvangstbevestiging krijgt zodat hij weet dat het bericht is ontvangen.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

U kent ons wellicht ook van:

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven - je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?