fbpx

Een website laten maken in Zwolle

website laten maken zwolle

Als je een website wilt laten maken in Zwolle dan is het raadzaam om hiervoor een professional in te schakelen. Ook al heb je onder je personeel iemand die daar ‘wel handig’ mee is, is de kans toch  groot dat het project strandt omdat het ingewikkelder is dan gedacht om een goede website te maken. Het gaat daarbij namelijk niet alleen om het design, maar ook om de inhoud en om de functionaliteit. Bij Browsr weten we dat als geen ander. We zijn inmiddels een ervaren webdesigner en weten dus wat ons te doen staat als we van jou de opdracht krijgen om een website te maken voor je bedrijf, je stichting, je overheidsinstelling of wat dan ook. We gaan graag voor je aan de slag.

Een website laten maken in Zwolle die aan al je wensen voldoet

Als je een website wilt laten maken in Zwolle dan heb je daar misschien al ideeën over. De menustructuur is belangrijk, spreek je de bezoekers met je of met u aan, welke informatie vind je belangrijk en wil je daarom zeker met je bezoekers delen. Dat zijn allemaal aspecten die belangrijk zijn. Maar ook het ontwerp speelt een belangrijke rol. Houd je van strakke lijnen en scherpe kleuren, of juist van zachtere tinten en een wat speelser ontwerp? Je kunt je wensen doorgeven aan Browsr en we gaan voor je aan de slag om een basisontwerp te maken. Hier kun je zien hoe de website er globaal uit gaat zien. Natuurlijk kunnen er aanpassingen worden gemaakt zoals een ander lettertype of toch liever een andere achtergrondkleur. Als het basisontwerp naar je zin is gaan we verder met het vullen van de pagina’s.

Bekijk ons portfolio

Teksten met goede zoekwoorden op je website voor een goede vindbaarheid

De teksten op je website zijn erg belangrijk. Niet alleen moeten ze de bezoekers goed informeren over de producten en diensten die je aanbiedt of de boodschap die je wilt uitdragen. Ook moeten deze teksten ervoor zorgen dat jouw website goed gevonden wordt. Dat bereik je door SEO toe te passen. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel ‘zoekmachine optimalisatie’. Dat wil zeggen dat er woorden en termen op je website gebruikt worden in de teksten die vaak worden ingevoerd bij zoekmachines. Wil je een website laten maken in Zwolle en je hebt een timmerbedrijf dan kun je bijvoorbeeld termen gebruiken als ‘timmerman (in) Zwolle’, ‘timmerwerk (in) Zwolle’ en aanverwante termen. Mensen die een zoekmachine gebruiken en deze zoekwoorden invoeren komen dan als het goed is op jouw website terecht. En dat is natuurlijk precies de bedoeling. Samen met jou bepalen we de beste zoektermen en vervolgens zorgen we ervoor dat er pakkende teksten worden geschreven.

Betrouwbare hosting van je website

Als je kiest voor Browsr dan kies je voor betrouwbare hosting van je website. Als er een probleem is lossen we dat zo snel mogelijk voor je op. Werkt je mail niet, is er een pagina niet bereikbaar, is je website ineens om een onverklaarbare reden offline? We reageren meteen op je melding en lossen het probleem indien mogelijk zo snel mogelijk voor je op. Je kunt als je kiest voor een maandabonnement met helpdeskondersteuning altijd op ons rekenen, ook als je zelf het onderhoud van je website doet en je hebt een vraag als iets niet lukt staan we je met raad en daad terzijde. Onze service eindigt niet bij het maken van een website in Zwolle alleen.

 

website laten maken zwolle

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites
website laten maken zwolle

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Dienstverlening op maat voor iedereen die een eigen website wil

Bij Browsr kun je rekenen op betrouwbare en uitstekende service. Dankzij onze verschillende opties qua dienstverlening kun je precies dat kiezen wat bij je past. Of je nu een uitgebreide webshop hebt of een simpele website die uit slechts 1 pagina bestaat. Bij Browsr is de klant altijd koning, ongeacht de omvang van de opdracht. Websites bouwen en onderhouden is ons op het lijf geschreven en dat doen we dan ook met veel plezier en vakmanschap.

Word jij ook één van de tevreden klanten van Browsr?

We zouden het natuurlijk fijn vinden als je voor het laten maken van een website in Zwolle kiest voor Browsr. Wil je meer informatie over hoe wij werken of wil je direct zaken doen? Neem dan contact met ons op via het formulier op de website. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om je wensen met je door te spreken. Bellen kan natuurlijk ook. Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar op telefoonnummer 0416 – 85 82 88.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

U kent ons wellicht ook van: