fbpx

Website per maand betalen

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Website per maand betalen

Wil je voor je Website per maand betalen? Met de juiste pakketten van Browsr is dit geen enkel probleem. Voor elk type website dat op Wordpress is gebaseerd hebben wij de juiste pakketten te bieden. Of je nu een kleine website draait, of juist alles uit de mogelijkheden wil halen omdat je zakelijk met je website aan de slag gaat, maakt voor ons geen verschil. Het is goed om te weten wat de beste opties zijn voor elke situatie. De volgende informatie zal je daar bij van pas komen. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn.

 

De verschillende soorten pakketten

Wanneer je voor je website per maand wil betalen, is het slim om eerst eens te bekijken wat je nodig hebt. Je hoeft natuurlijk niet meer te betalen dan nodig is. Wanneer je een kleinere website op basis van Wordpress laat maken, is het slim om ook voor een kleiner pakket te kiezen. Dit is een pakket dat voor een lager bedrag per maand af te nemen is. Wil je meer uit de mogelijkheden halen, kan je een iets groter pakket afnemen. Browsr adviseert je graag in de diverse mogelijkheden.

De website betalen per maand met alle diensten

Wil je echt alles eruit halen? Dan doe je dat door voor het meest uitgebreide pakket te kiezen. Dit pakket biedt je de mogelijkheid om alle diensten af te nemen en ook nog eens zeker te zijn van de hoogste kwaliteit. Bovendien kan je gewoon je Website per maand betalen op deze manier. Zoals je er ook zeker van kan zijn dat je alle hulp krijgt die je nodig hebt, en meer. Alle voordelen bij elkaar zorgen ervoor dat je nooit meer een zorg hebt. Zakelijk gezien is dit een groot voordeel van Browsr.

Gratis consult aanvragen

Een laag bedrag per maand

Wil je niet te veel kwijt zijn? Je Website per maand betalen als het bijvoorbeeld een one page is, kan al voor een aantrekkelijk laag bedrag. Zeker ook omdat dit niet hoeft te betekenen dat je andere diensten misloopt. Bij de Browsr pakketten zit ook inbegrepen een eigen domeinnaam, e-mail en hosting. Daarnaast heb je de beschikking over je eigen CMS-systeem, zodat alles zelf te beheren valt en hebben wij een helpdesk beschikbaar voor eventuele vragen. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van alle zaken die je per maand kan betalen. Het zijn de zaken waarmee je zorgt dat jouw website goed presteert op internet.

Bekijk ons portfolio

Een website laten ontwikkelen

Wanneer je nog moet beginnen aan je website, is het ook slim om deze door Browsr te laten ontwikkelen. Je ontvangt dan van onze eigen designers een mooi voorbeeld van hoe je website er uit gaat zien. Dat betekent dat je direct een goede start maakt en precies weet wat je krijgt. Nadat wij de website hebben gebouwd kan je deze op de speciale servers laten hosten. Het is dan zeker dat je goed vindbaar bent en dat de snelheid van je website lekker hoog is. Je Website per maand betalen is dan natuurlijk geen enkel probleem.

Website per maand betalen

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheid om je website per maand te betalen?

Dan kan je daar snel achter komen door contact met Browsr op te nemen.

Wij vertellen je graag hoe alles in elkaar zit.

Website per maand betalen

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Een groter pakket

Wanneer je het wat professioneler aanpakt, dan kies je voor een groter pakket. Ook dan is je Website per maand betalen bij Browsr geen probleem. Je bent wel iets meer kwijt per maand, maar krijgt daar dan ook wel van alles voor terug. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een ongelimiteerd aantal pagina’s door dit pakket te laten hosten. Ook is er meer mogelijk als het gaat om de veiligheid. Denk dan bijvoorbeeld aan een SSL-certificaat. Al deze voordelen maken het dan ook waard om net iets meer uit te geven aan je website per maand.

Het meest gekozen pakket is ons “all-in” pakket

Het zal je niet verbazen dat je website betalen per maand het meest gebeurt door voor het all-in pakket te kiezen. Omdat dit het type pakket is waar alles in zit wat je nodig hebt en goed betaalbaar blijft. Dit is een voordeel dat Browsr te bieden heeft. Of je nu een website over een hobby of vereniging bijhoudt, of die voor een bedrijf, het is altijd goed mogelijk om dat met dit pakket te doen. Dat is ook de reden waarom dit zo vaak gekozen wordt.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven - je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?