fbpx

Website zonder maandelijkse kosten

Zit je liever niet aan een abonnement vast? Kies dan voor een eenmalige betaling van €650,-Je betaalt pas na oplevering van de website

Meteen aanvragen

Nieuw veld

Vraag vandaag nog je nieuwe website aan. Kies zelf hoe je wil betalen – in alle gevallen pas NA de oplevering van de website. 

Als je het formulier invult neemt één van onze webbouwers contact met je op om jouw wensen voor de nieuwe site in kaart te brengen. Vanaf dat moment gaan we aan de slag en binnen enkele weken staat jouw nieuwe site online. 

Geen maandelijkse kosten

Zit je liever niet aan een abonnement vast? Kies dan voor een eenmalige betaling van €650,- na oplevering van de website.

Betaling achteraf 

Voor jou is er geen enkel risico, je betaalt pas na oplevering van de site. Geen kosten vooraf, geen abonnement waar je aan vastzit, maar gewoon een goede website zonder verdere kosten.

Webhosting

Het enige wat je zelf verder moet regelen is je webhosting (dat kan overigens ook gewoon via ons).

Dit is absoluut de goedkoopste en beste manier om een website af te nemen. Voor slechts €650,- ben je helemaal klaar en heb je een topwebsite staan. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de webhosting regelen. 

 

Waar wacht je nog op?

Waarom zou je nog langer wachten met je beslissing om een website af te nemen? Je hoeft niks vooraf te betalen, na jouw akkoord gaan wij meteen aan de slag met de bouw.

Je betaalt pas bij oplevering van de website. Je kunt er dus voor kiezen om het verschuldigde bedrag in één keer te voldoen, of de website op abonnementsbasis af te nemen.

Dit kun je vergelijken met het leasen van een website.

Te grote investering in één keer?

Wil of kun je de website niet in één keer betalen? En wil je ook niet aan een abonnement vastzitten? Dan hebben we nog één speciale optie voor je:  je kunt de verschuldigde €650,- ook in vier termijnen van €175,- betalen. Je hebt dan een jaar de tijd om de website te betalen, zonder dat je aan een abonnement vastzit. Let op: dit kunnen we slechts beperkt doen. Als je hiervan gebruik wil maken, is het belangrijk dat je nú de beslissing neemt om ons jouw nieuwe site te laten maken.

 

Toch liever per maand betalen? 

Waarmee kunnen we je helpen?

Nieuw veld

Browsr

Belgiëstraat 12
5171 PN Kaatsheuvel
info@browsr.nl

Openingstijden

werkdagen 08.00 - 17.00

Open chat
Hulp nodig?
Hallo
Kunnen we u ergens mee helpen?
Powered by