fbpx

Website zonder abonnement

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

website zonder maandelijkse kosten

Geen maandelijkse kosten

Zit je liever niet aan een abonnement vast? Kies dan voor een offerte op maat. U betaald pas na oplevering van de website.

Betaling achteraf

Voor jou is er geen enkel risico, je betaalt pas na oplevering van de site. Geen kosten vooraf, geen abonnement waar je aan vastzit, maar gewoon een goede website zonder verdere kosten.

 

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

Waar wacht je nog op?

Waarom zou je nog langer wachten met je beslissing om een website af te nemen? Je hoeft niks vooraf te betalen, na jouw akkoord gaan wij meteen aan de slag met de bouw.

Je betaalt pas bij oplevering van de website. Je kunt er dus voor kiezen om het verschuldigde bedrag in één keer te voldoen, of de website op abonnementsbasis af te nemen.

Dit kun je vergelijken met het leasen van een website.

website zonder maandelijkse kosten

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Te grote investering in een keer?

Wil of kun je de website niet in één keer betalen? En wil je ook niet aan een abonnement vastzitten? Dan hebben we nog één speciale optie voor je:  je kunt ook in termijnen betalen. Je hebt dan een jaar de tijd om de website te betalen, zonder dat je aan een abonnement vastzit. Te verdelen over 4 termijnen of 12 termijnen.

Webhosting

Het enige wat je zelf verder moet regelen is je webhosting (dat kan overigens ook gewoon via ons).

Dit is absoluut de goedkoopste en beste manier om een website af te nemen. Voor een eerlijke prijs ben je helemaal klaar en heb je een topwebsite staan. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de webhosting regelen.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven – je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?