Website zonder abonnement

Zit je liever niet aan een abonnement vast? Kies dan voor een eenmalige betaling. 

U ontvangt van ons een prijsopgave op maat.

Geen maandelijkse kosten

Zit je liever niet aan een abonnement vast? Kies dan voor een offerte op maat. U betaald pas na oplevering van de website.

Betaling achteraf

Voor jou is er geen enkel risico, je betaalt pas na oplevering van de site. Geen kosten vooraf, geen abonnement waar je aan vastzit, maar gewoon een goede website zonder verdere kosten.

Webhosting

Het enige wat je zelf verder moet regelen is je webhosting (dat kan overigens ook gewoon via ons).

Dit is absoluut de goedkoopste en beste manier om een website af te nemen. Voor een eerlijke prijs ben je helemaal klaar en heb je een topwebsite staan. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de webhosting regelen.

 

Waar wacht je nog op?

Waarom zou je nog langer wachten met je beslissing om een website af te nemen? Je hoeft niks vooraf te betalen, na jouw akkoord gaan wij meteen aan de slag met de bouw.

Je betaalt pas bij oplevering van de website. Je kunt er dus voor kiezen om het verschuldigde bedrag in één keer te voldoen, of de website op abonnementsbasis af te nemen.

Dit kun je vergelijken met het leasen van een website.

Te grote investering in één keer?

Wil of kun je de website niet in één keer betalen? En wil je ook niet aan een abonnement vastzitten? Dan hebben we nog één speciale optie voor je:  je kunt ook in termijnen betalen. Je hebt dan een jaar de tijd om de website te betalen, zonder dat je aan een abonnement vastzit. Te verdelen over 4 termijnen of 12 termijnen.

Open chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?