fbpx

Professionele websites 

Begeleiding op maat

Websites zijn er natuurlijk in alle soorten en maten. We kennen de zogenaamde one page websites, waarbij de hele website bestaat uit een enkele webpagina, maar we kennen ook grote en veelzijdige websites met tientallen webpagina’s.

Met een professionele website kun je alle kanten op. Voor jou is het natuurlijk belangrijk dat je website perfect past bij jouw product of dienst, bij jouw persoonlijke voorkeuren en uiteraard ook bij jouw specifieke doelgroep. Dan vallen er al heel wat stijlen af.

Het is de kunst om de perfecte stijl voor jouw website te vinden en wij zijn er voor je om je te ondersteunen en het te realiseren!

Gratis consult inplannen

Service & Advies

Een website maken is meer dan het aanmaken van webpagina’s. Het is belangrijk om te zorgen voor een slimme indeling, een goede navigatie, hoogwaardig beeldmateriaal. Zomaar een aantal zaken om rekening mee te houden.

Dan heb je een mooie, professionele website en dan komt een volgende reeks aan zaken om rekening mee te houden.

Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van je website, aan een snelle hosting en het uitvoeren van de nodige updates.

Bij het bouwen én onderhouden van een website komt vaak meer kijken dan je van tevoren denkt, maar uiteraard helpen we je graag met het maken van de juiste keuzes. Wij adviseren je hierbij stap voor stap, zodat alles aansluit bij jouw budget en wensen.

Persoonlijke begeleiding

Gelukkig hoef je het allemaal niet alleen te doen. Browsr helpt je graag met het realiseren van een website die perfect voldoet aan jouw wensen en aan de verwachtingen van jouw doelgroep. Wij zetten al onze kennis en ervaring in om voor jou een website te bouwen die echt werkt voor jou én je doelgroep.

Benieuwd?

Kijk snel verder om meer te weten te komen over wat wij precies voor jou kunnen doen of vraag het gratis e-book aan!

Woocommerce Webwinkel

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven – je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?