fbpx

White label Wordpress
website builder

Als organisatie, webbureau, marketingbedrijf of freelancer kun je af en toe wel eens wat ondersteuning gebruiken op het gebied van Wordpress website development. Daarom bouwen, optimaliseren én onderhouden wij Wordpress websites voor tientallen bedrijven, volledig whitelabel.

Als Wordpress specialisten kennen wij het CMS van binnen en buiten. Zo kunnen wij dus ook echt met u meedenken over de projecten, ongeacht het formaat. Voor grote en kleine klussen, van een simpele website tot een complete white label afdeling – alles is mogelijk.
U geeft aan wat u wilt en wij richten het gewenste proces geheel voor u op maat in.

Het mooiste van alles: u kunt zelf met de eer gaan strijken, want wij doen alles volledig whitelabel. Zo weet niemand dat wij de website gebouwd hebben en dat is ook helemaal niet nodig. Het is immers uw klant!

plugins-img

Waarom kiezen voor Browsr als
whitelabel Wordpress specialist?

Werkwijze afgestemd op uw eisen

In tegenstelling tot veel andere bureaus, passen wij ons proces aan op de gewenste eisen en behoeften van onze klant. Willen jullie gebruik maken van een specifieke websitebuilder zoals Elementor of Divi? Voor ons geen probleem! Naast deze twee voorbeelden, kunnen wij uit de voeten met elke pagebuilder. Dus werkt u toch liever met een andere builder? Laat het ons weten en dan komen we altijd tot een passende oplossing.

werk-right-img
maatwerk-left-img

Maatwerk & custom templates

Een custom template ontwikkelen op basis van Gutenberg Blocks, of juist een heel andere werkwijze? Zolang als het Wordpress is, is het bij Browsr gewoon: u vraagt, wij draaien!

Uiteraard is ook maatwerk programmeerwerk geen enkel probleem. Onze developers gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Wij werken niet met één specifieke thema, maar kunnen bouwen in alle bekende en grote Wordpress thema’s, zoals bijvoorbeeld Avada, Jupiter of Astra. Staat u thema er niet bij? Geen probleem neem contact op zodat we een passende oplossing kunnen bespreken.

White Label
Webdesign

Wilt u liever complete website projecten uitbesteden? Ook whitelabel webdesign behoort tot de mogelijkheden. Onze designers maken volgens uw briefing een ontwerp op maat. Deze kunt u vervolgens bespreken met de klant.

Is er nog feedback? Geef deze dan gerust aan ons door, dan passen wij het uiteraard gewoon aan volgens jullie wensen. Zo ontvangt u voor aanvang van uw project altijd keurig een design dat geheel aan uw wensen of dat van uw klant voldoet. Zo weet u precies wat wij voor u gaan bouwen! Zo makkelijk kan het zijn.

Uw klant zal nooit zien dat wij het ontwerp gemaakt hebben. U kunt deze gewoon uit de eigen bedrijfsnaam opleveren. Dat is hoe whitelabel website design hoort te werken!

white-label-webdesign-img
website-design-left-img

Website design zonder website realisatie

Wij hoeven de website niet te bouwen als u dit liever zelf doet. Wij verrichten dan enkel de ontwerpfase voor u.

Wilt u wel graag geholpen worden met de bouw van uw white label wordpress website? Dan staat ons team altijd klaar om u hiermee te helpen en het project keurig voor u af te werken.

Samen met uw eigen projectmanager zorgen zij ervoor dat uw project geheel naar uw wensen en eisen wordt opgeleverd.

Wordpress support en
beheer – ook volledig
whitelabel

Naast het bouwen van de site, kunnen wij de website ook beheren & onderhouden op whitelabel basis.

Is er een keer iets aan de hand met een website wat snel opgelost moet worden? Dan springen onze developers direct ter hulp. Zo heeft u zelf helemaal geen omkijken meer naar het beheer of onderhoud van de site.

Kies gerust voor periodiek onderhoud bij Browsr, of doe het juist op afroep op het moment dat u zelf denkt dat het handig is om onderhoud en updates uit te voeren. Wij zijn jullie whitelabel development agency en staan voor al uw Wordpress vraagstukken klaar. Hoe groot of klein de vraag ook is.

We kunnen dit geheel voor u inrichten op basis van uw wensen en hier samen een compleet plan voor maken zodat wij telkens uw klanten op een juiste manier bedienen. Dit kan via een apart telefoonnummer, via een apart e-mailadres en ook onder uw eigen naam.

Alles is hierin mogelijk en denkbaar. Wij passen onze organisatie aan op uw wensen en behoefte. Dus waar kunnen wij u mee helpen?

wordpress-support-right-img
de-voordelen-left-img

De voordelen van
werken met een
white label Wordpress
partner

Een volledig team in dienst nemen kost veel geld. Werken met een white label partner is niet alleen goedkoper, amar heeft ook nog andere voordelen, zoals:

  • Neem geen extra duur personeel in dienst, maar huur onze specialisten in.
  • Onze hulp is al vanaf enkele uren per maand in te huren.
  • Kies uit diensten als helpdesk medewerker, support programmeur of marketing expert.
  • Breng uw eigen afdeling bij ons onder of stel een team van specialisten samen.
  • Plan op maat zodat elke dienst naadloos past bij uw huidige werkwijze en processen

Het grootste voordeel is dus het inhuren van wat extra handjes als u druk bent met huidige projecten, bij ziekte of gewoon omdat het makkelijker is dan nieuw personeel aannemen.

Ook wanneer u een expertise heeft gezien in ons overzicht wat u zelf nog niet in huis heeft, kunt u ons inschakelen als partner!

samenwerken-img

Samenwerken met Browsr

Klinken onze whitelabel wordpress oplossingen als muziek in de oren? Dan komen we graag met u in contact! Dus twijfel niet en haak ons aan bij uw volgende Wordpress of Woocommerce project.

Onze accountmanager neemt contact met je op en indien gewenst kunnen we morgen al starten. Wij kijken er in ieder geval naar uit om de samenwerking met jullie bedrijf aan te gaan en op whitelabel basis jullie websites, webwinkels en overige services te verzorgen!

Google-review-img
gmb-button
Ik ben heel blij met de service van Browsr. Van een trage site naar een hele dikke A status in Google. Goeie service en ondersteuning.
Sharda SomaiSharda Somai
02:29 09 Dec 22
Zeer tevreden over Browsr met het ontwerpen van mijn website. De dienstverlening verloopt elke maand heel goed. Het draagt bij aan het onderhoud van mijn website. Ik raad jullie Browsr zeker aan.
Sabine FleurSabine Fleur
15:18 21 Oct 22
Sinds een jaar werk ik samen met Browsr, met name met Bram Vullings. Mijn website Localhotspots valt onder hun beheer en hebben de site geoptimaliseerd en onderhouden de site perfect. Verder bieden ze uitstekende service, denken met je mee en geven altijd snel terugkoppeling. Ik zou Browsr absoluut aanbevelen.
TapToConnect VOFTapToConnect VOF
11:53 14 Oct 22
Browsr heeft ons enorm goed geholpen met een pittig WordPress vraagstuk: het sneller maken van een multisite. De samenwerking met Bram Vullings (Browsr) hebben wij als zeer prettig ervaren! Zoek je een partij met veel expertise over WordPress en webhosting dan raden wij Browsr.nl ten zeerste aan!
Niels ZeeNiels Zee
09:59 09 Sep 22
Browsr heeft ons gehelpen met het versnellen van onze Wordpress websites en het helpen van bug fixing van een Wordpress site. Zelden een partij gezien die zo kort op de bal zit, behulpzaam is en snel (goed) werk levert. Ik raad ze zeker aan.
js_loader
Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?