Wordpress sneller laten laden

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Wordpress sneller laten laden

WordPress sneller laten laden door de juiste stappen te zetten

WordPress sneller laten laden heeft veel voordelen. Zo trek je er extra klanten mee aan. Bezoekers van je website klikken namelijk al snel weg als het laden ze te lang duurt. Ze bezoeken dan liever de website van de concurrent die wel snel laad. Dat moet natuurlijk worden voorkomen. Daarnaast plaatsen zoekmachines de snelste websites hoger in de zoekresultaten. En wie wil zijn website nu niet bovenin Google hebben? Kies er ook voor om jouw aantallen bezoekers zo hoog mogelijk te krijgen en investeer in een snelle website.

 Deze stappen kan je zetten om WordPress sneller te laten laden

Je kan bepaalde dingen zelf ondernemen om jouw website sneller te maken. Denk bijvoorbeeld aan het werken met een niet te zwaar thema van WordPress. Sommige thema’s hebben veel verschillende opties met mooie balken en veel dynamische elementen. Maar al die elementen zorgen er wel voor dat de laadtijd van je website aanzienlijk toeneemt. Daarnaast is het belangrijk om alles aan de achterkant van je website zo opgeruimd mogelijk te houden. Verwijder SPAM berichten, maar ook ongebruikte plugins. Daarnaast is het slim om de paginagrootte zo klein mogelijk te houden. Dit doe je bijvoorbeeld door niet te grote afbeeldingen te gebruiken.

Vraag het gratis e-book aan

Wees kritisch met het kiezen van de hosting

Met de tips hierboven kan je jouw WordPress zelf een stukje sneller maken. Maar is jouw website echt traag, dan zet dit waarschijnlijk te weinig zoden aan de dijk. Een belangrijke factor in de snelheid van je website is namelijk de hosting die je gebruikt. De ene hosting is veel sneller dan de andere. Wil je besparen op bepaalde elementen van je website, doe dit dan zeker niet op de hosting. Natuurlijk hoeft een goede hosting niet duurder te zijn, maar neem hierin wel een weloverwogen beslissing. Bij Browsr gebruikt de hosting snelle SDD opslag, waardoor de websites een optimale snelheid hebben.

Bekijk ons portfolio

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites
Wordpress sneller laten laden

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

WordPress zelf sneller maken of dit laten doen?

Er zijn online veel tips te vinden over het sneller laten laden van WordPress. Maar soms ontbreekt de tijd om dit helemaal uit te zoeken en aan te pakken. Je kan je WordPress website dan ook sneller laten laden door experts hiernaar te laten kijken. Het team van Browsr heeft alle kennis in huis om jouw website in korte tijd weer als een zonnetje te laten draaien. We kijken naar alle factoren die invloed hebben op de snelheid van jouw website en bieden daarmee een totaaloplossing voor jouw langzame website.

 

Geen gedoe met WordPress sneller laten laden: pak het direct goed aan

Als je er bij het in gebruik nemen van je website achter komt dat deze langzaam laadt, is het een omslachtig proces om WordPress sneller te laten laden. Wil jij het direct goed aanpakken? Laat je website dan bouwen door Browsr. Met onze super websites heb je direct een vliegende start met jouw nieuwe website. Geen gedoe met het sneller maken van je website, omdat deze al zeer snel is. Daarnaast krijg je op al je vragen een snel antwoord. Ontdek onze service en vraag nu jouw nieuwe website aan.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven – je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

Ja, ik wil een gratis consult

Open chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?