fbpx

Webdesign

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Webdesign

Als Browsr de website voor jouw onderneming mag designen, dan wordt dat in WordPress gedaan. Goed webdesign en WordPress gaan hand in hand. WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem, afgekort CMS, en wordt wereldwijd gebruikt. Dankzij de uitgebreide gebruiksmogelijkheden die het systeem kent en het gebruiksgemak ervan, doen zelfs veel grote bedrijven hun webdesign in WordPress. Het systeem heeft zich inmiddels dan ook dubbel en dwars bewezen en is zo ver doorontwikkeld dat er professionele websites en zelfs complete webshops mee gebouwd kunnen worden. Omdat wij voor ons webdesign WordPress gebruiken, kunnen wij jouw website in zeer korte tijd bouwen. Dat betekent dat jij met een website van Browsr supersnel online kunt met je onderneming.

 

Gebruiken zonder technische kennis

Eén van de grootste voordelen van webdesign in WordPress, is dat je als gebruiker geen technische kennis hoeft te hebben op het gebied van websites bouwen of beheren. Je hoeft zelfs helemaal geen programmeertaal te kennen. WordPress draait weliswaar op PHP, maar als gebruiker is het niet nodig om je daarin te verdiepen. Als Browsr voor jouw onderneming een website bouwt, dan kun jij via je eigen CMS systeem je site beheren en kun je bijvoorbeeld zelf aanpassingen doen. Daarvoor heb je geen speciale technische kennis nodig. Dat maakt webdesign in WordPress tot een zeer gebruiksvriendelijke methode voor onze klanten.

Webdesign WordPress: Eenvoudig en snel te gebruiken

Een ander groot voordeel van webdesign in WordPress is dat het Browsr een goede basis biedt om vanuit te gaan bouwen. Jij wil als ondernemer namelijk snel online zijn, want een goede website is tegenwoordig een noodzakelijk goed om klanten te werven en aan je te binden. Een bedrijf zonder website is slecht zichtbaar en moeilijk te vinden voor potentiële klanten. Met een professionele website, die bovendien hoog scoort in Google, kun je nieuwe klanten aantrekken en je omzet verhogen. Webdesign in WordPress maakt het voor ons mogelijk om voor jou in zeer korte tijd een complete website te bouwen.  

Bekijk ons portfolio

Extra pagina’s maken met Webdesign WordPress

Wanneer je bij Browsr het Professional Pakket of het Full service Pakket afneemt, dan heb je de mogelijkheid om ongelimiteerd pagina’s toe te voegen aan je website. Op die manier kun je de website uitbreiden wanneer dat nodig of wenselijk is en zo mee laten groeien met je onderneming. Ook heb je de optie om landingspagina’s toe te voegen. Deze pagina’s zijn gericht op specifieke zoekwoorden en zorgen ervoor dat je site hoger scoort in de zoekresultaten van Google. Natuurlijk zorgen wij er hoe dan ook voor dat je website SEO technisch helemaal in orde is. Dat betekent dat de site geoptimaliseerd is voor Google, waarmee jouw zichtbaarheid op het web wordt vergroot.

 

Webdesign

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

Uitbreiden met plugins

Dat de mogelijkheden voor webdesign in WordPress zo eindeloos zijn, komt vooral door de duizenden plugins waarmee je je website op iedere denkbare manier kunt uitbreiden. Denk aan fotogalerijen, kalenders of een discussieforum. Browsr zorgt in ieder geval voor de juiste koppeling naar al jouw social media kanalen, zodat je website hier direct mee verbonden is. Ook een plugin voor een contactformulier is vrijwel altijd wenselijk. Een contactformulier op je website is immers een laagdrempelige manier voor je klanten om contact op te nemen met jouw organisatie.

Webdesign

Uitgebreide mogelijkheden

WordPress mag dan ooit begonnen zijn als systeem voor bloggers, inmiddels is het een compleet CMS met zeer uitgebreide gebruiksmogelijkheden. Dat betekent dat je het zo gek niet kunt bedenken of wij kunnen het voor je bouwen. Met gebruik van de nieuwste marketingtools begeleiden wij het volledige proces: van jouw idee tot aan het beoogde resultaat. Rendement op je investering is gegarandeerd, want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Die belofte maakt Browsr aan iedere klant. 

Eindeloze ontwerpmogelijkheden

Wie bang is dat een website die in WordPress is ontwikkeld saai is, heeft het absoluut mis. Webdesign in WordPress biedt namelijk eindeloze mogelijkheden om het design van je site helemaal op maat te maken. En dat is dan ook precies wat Browsr doet. Wij bouwen een unieke website die precies past bij jouw onderneming. Het design passen we volledig aan jouw wensen aan. Moet je website een zakelijke uitstraling hebben? Of wil je dat het speels en vrolijk is? Aan de hand van voorbeeldsites laat jij ons weten wat je wil en maken wij een ontwerpvoorstel. Dat passen we vervolgens net zo vaak aan totdat jij helemaal tevreden bent.

Supersnel en professioneel webdesign

Een website laten bouwen door Browsr betekent dat jij met je onderneming supersnel online kunt. Met een mooie website ben je zichtbaar en aantrekkelijk voor klanten. Doordat je site ook aan alle technische eisen voldoet ben je bovendien beter vindbaar in Google. Het webdesign in WordPress zorgt voor een gebruiksvriendelijke site met een eigen beheermodule. De hosting, inclusief SSL-certificaat, is bij ons gewoon in begrepen. Zo ontzorgen wij jou volledig op het gebied van online marketing. Wil jij ook een professionele website laten bouwen door Browsr? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Webdesign

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

WordPress als systeem om te bloggen

WordPress werd in 2003 opgezet als systeem voor bloggers. Het systeem werd ontwikkeld door Matthew Mullenweg en moest in de begintijd het leven van bloggers een stuk eenvoudiger maken. Inmiddels is het allang niet meer alleen een CMS om mee te bloggen en is volledig webdesign in WordPress mogelijk. Sterker nog, het is één van de meest populaire systemen voor het bouwen van een website. Ook Browsr heeft ervoor gekozen om voor het webdesign WordPress als basis te gebruiken, omdat dit voor jou als gebruiker een aantal grote voordelen kent.

Een perfect werkende site op ieder apparaat

In het oneindige aanbod van websites kom je geregeld sites tegen die op een mobiele telefoon niet goed werken. Als ondernemer is dat extra vervelend, want potentiële klanten zullen je site sneller verlaten als deze niet goed werkt, waardoor je omzet mis kan lopen. Met het webdesign in WordPress zorgt Browsr er dan ook voor dat jouw site voorzien is van een responsive lay-out. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar betekent gewoon dat je site op ieder apparaat goed werkt. Jouw klanten kunnen je dus bezoeken via hun tablet, mobiel of desktop en treffen altijd een goed functionerende website aan. 

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven - je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB LIEVER CONTACT PER E-MAIL

Open chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?