fbpx

BACK-UP Service

Beveilig je gegevens met een goede back-up!

WORDPRESS WEBSITE BACK-UP SERVICE

VEILIG & VERTROUWD

MET BROWSR

WAT IS ER INBEGREPEN IN DEZE WORDPRESS BACK-UP SERVICE:

Premium back-up plugin installeren en instellen

Onze specialist zal UpdraftPlus installeren en instellen. We hebben deze premium plugin geselecteerd op basis van uitgebreide tests en ondersteuning van onze ontwikkelaars.
Deze plug-in zit boordevol opties en kan zonder problemen een back-up maken van elke site. We hebben dit proces geperfectioneerd en zullen uw site dan ook juist inrichten voor succesvolle backups.

Database optimalisatie en opschonen database

Uw database is de “sweet spot” van al uw opgeslagen website inhoud en gegevens. Na verloop van tijd kunnen databases erg vol raken en tonnen informatie opslaan die uw site niet meer nodig heeft. Onze specialist zal een gedetailleerde optimalisatie van uw volledige database uitvoeren nog voordat ze de back-up voltooien. Zo is alles weer keurig zoals het hoort te zijn, schoon en opgeruimd.

Externe back-up beschikbaar

We kunnen uw back-up zo instellen dat deze op meerdere locaties wordt opgeslagen, zoals Dropbox, Amazon S3, Google Drive, OneDrive, Wasabi en vele andere. Dit is een extra functie, want als er iets misgaat op uw webserver, heeft u een andere locatie waar uw website back-up is opgeslagen en veilig is. Dus heeft u een externe locatie, dan geef ons de gegevens door en stellen wij ook dat tevens juist voor u in.

Back-up planning & automatisering

Dit omvat het instellen van uw back-up om automatisch op de juiste momenten te worden uitgevoerd, zodat dit geen invloed heeft op de snelheid van uw websiteserver.

Hoe kunnen wij u helpen?

HOE HET WERKT?

1. Vul dit formulier in.

2. Onze expert neemt per email contact met u op omtrent uw wensen en vragen.

3. Op basis daarvan ontvangt u één of meerdere adviezen van onze zijde.

4. U zit nergens aan vast en er zijn geen verplichtingen.

WORDPRESS VERSNELLEN WORDT GEMAKKELIJK MET BROWSR

WordPress versnellen is een veelvoorkomend verzoek bij Browsr. Er zijn namelijk veel factoren die een WordPress website vertragen. En een traag werkende website heeft veel nadelen. Daarom is het belangrijk om uit te vinden wat de laadtijd van jouw website is.

webshop laten maken restaurant

Samen een succesvol avontuur starten?

SUCCESVOLLE WEBSITES & WEBSHOPS

Wat je online plannen ook zijn, laat het een investering zijn die omzet genereert voor je bedrijf. Wij helpen je om online te stralen en jouw dromen te realiseren. Wil jij vandaag nog starten om je online business te laten groeien?

webshop laten maken restaurant

Tevreden klanten

Huiskes
Taxi Atlas wordpress website
TU Eindhoven doftware ontwikkeling

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Benieuwd naar wat wij allemaal maken?

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?