fbpx

WORDPRESS

SUPPORT

ALGEMENE TAKEN DIE WE VAAK UITVOEREN OP UURBASIS ZIJN::

Projectwerk

Heb je een idee voor iets dat niet bestaat in de WordPress-wereld? Wij helpen je graag om dit te realiseren.

Thema aanpassingen

Wil je iets binnen je thema, wij helpen je daar graag bij! Op maat gemaakt en ontworpen, geheel naar jouw wensen en specificaties.

√ Aanpassingen van plug-ins

Wilt u een nieuwe plug-in bouwen of functionaliteit toevoegen aan een reeds gebouwde plug-in? Uiteraard helpen wij je daar graag bij.

√ Volledige website bouwen

Wilt u een volledige site laten bouwen? Hiermee kunnen wij je uiteraard helpen en koppelen aan de juiste ontwikkelaars en projectmanagers.

√ Installatie & configuratie

Wil je gewoon iets laten installeren of juist instellen? Laat het onze ontwikkelaars doen. Dan weet je zeker dat het goed komt.

√ SEO servicebehoeften

Hulp nodig bij het instellen van uw WordPress-site voor SEO? Laat het onze ontwikkelaars doen. Zo word je het snelst gevonden binnen de gewenste zoekmachines.

√ Serverconfiguratie

Staat uw vraag er niet bij?

De lijst met items hierboven is slechts een korte lijst van de ondersteuningsverzoeken die we vaak behandelen. Onze service is niet beperkt tot deze lijst hierboven en we helpen bij alle problemen met betrekking tot WordPress.

Veel WordPress-problemen duren vaak minder dan een uur om op te lossen. Dit is hoe we zo’n hoog niveau van directe ondersteuning kunnen bieden tegen een betaalbare prijs.

Uw probleem nemen wij serieus en plannen we zo spoedig mogelijk in zodat u meteen de aandacht krijgt die u verdiend en uw probleem zo spoedig mogelijk is opgelost.

√ Andere ontwikkeling

Als uw project in geen enkele categorie past, kunnen onze ontwikkelaars u zeker helpen bij het vinden van een juiste oplossing. Neem contact op omtrent uw specifieke vraag en wij zorgen dat de juiste specialist u verder helpt.

√ Advisering & training

Wil je iets binnen je thema, wij helpen je daar graag bij! Op maat gemaakt en ontworpen, geheel naar jouw wensen en specificaties.

√ Serverconfiguratie

Wilt u een nieuwe plug-in bouwen of functionaliteit toevoegen aan een reeds gebouwde plug-in? Uiteraard helpen wij je daar graag bij.

Hoe kunnen wij u helpen?

HOE HET WERKT?

1. Vul dit formulier in.

2. Onze expert neemt per email contact met u op omtrent uw wensen en vragen.

3. Op basis daarvan ontvangt u één of meerdere adviezen van onze zijde.

4. U zit nergens aan vast en er zijn geen verplichtingen.

WORDPRESS VERSNELLEN WORDT GEMAKKELIJK MET BROWSR

WordPress versnellen is een veelvoorkomend verzoek bij Browsr. Er zijn namelijk veel factoren die een WordPress website vertragen. En een traag werkende website heeft veel nadelen. Daarom is het belangrijk om uit te vinden wat de laadtijd van jouw website is.

webshop laten maken restaurant

Samen een succesvol avontuur starten?

SUCCESVOLLE WEBSITES & WEBSHOPS

Wat je online plannen ook zijn, laat het een investering zijn die omzet genereert voor je bedrijf. Wij helpen je om online te stralen en jouw dromen te realiseren. Wil jij vandaag nog starten om je online business te laten groeien?

webshop laten maken restaurant

Tevreden klanten

Huiskes
Taxi Atlas wordpress website
TU Eindhoven doftware ontwikkeling

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Benieuwd naar wat wij allemaal maken?