fbpx

WORDPRESS CHECK

Werkt jouw website helemaal perfect?

WAT IS ER INBEGREPEN IN DEZE WORDPRESS CHECK SERVICE:

Website updates

We zullen ervoor zorgen dat er geen updates in behandeling zijn en als die er zijn zullen we deze voor u voltooien en ervoor zorgen dat alles nog steeds werkt. Deze updates bevatten WordPress Core, plug-ins en themabestanden.

√ Onderzoeksrapport over snelheid

Bezoekers van uw site willen er zo snel mogelijk doorheen kunnen bladeren. Het is belangrijk dat pagina’s op uw hele site snel worden geladen. We zullen al deze gebieden testen en gedetailleerde suggesties doen om snelheidsproblemen te verbeteren.

Actieve plug-in audit

Heb je wel eens het gevoel dat je geen idee hebt welke plug-ins je wel of niet gebruikt? We zullen de volledige lijst met plug-ins op uw site controleren en bepalen welke nodig zijn en welke niet.

Back-up/herstel systeem instellen

We zullen een automatische back-up en herstel voor uw website installeren en instellen. Dit zorgt ervoor dat er elke dag een back-up van uw WordPress site wordt gemaakt. Er is ook een hersteloptie met één klik om een van de back-up bestanden te laden.

Volledige site beveiliging audit

WordPress is een extreem krachtig platform. Het is belangrijk om je website te beschermen tegen hackers. We zullen een gedetailleerde beveiliging audit op uw site uitvoeren om ervoor te zorgen dat u over preventie beschikt en eventuele beveiligingslekken wegwerkt.

Volledige serverstatus onderzoek

De server die uw site host , is de basis van alles. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de server correc t is ingesteld. We zullen u voorzien van een volledig serverinformatie overzicht om ervoor te zorgen dat uw host voldoet aan de WordPress vereisten.

Gedetailleerde rapportage

Dit item is eigenlijk ons favoriete onderdeel van onze WordPress Check Service. U ontvangt een gedetailleerde rapportage over de WORDPRESS CHECK SERVICE van uw site. Het rapport bevat een gedetailleerde uitleg van alles wat onze WordPress Specialist heeft gedaan om de prestaties van uw website te maximaliseren..

Hoe kunnen wij u helpen?

HOE HET WERKT?

1. Vul dit formulier in.

2. Onze expert neemt per email contact met u op omtrent uw wensen en vragen.

3. Op basis daarvan ontvangt u één of meerdere adviezen van onze zijde.

4. U zit nergens aan vast en er zijn geen verplichtingen.

WORDPRESS VERSNELLEN WORDT GEMAKKELIJK MET BROWSR

WordPress versnellen is een veelvoorkomend verzoek bij Browsr. Er zijn namelijk veel factoren die een WordPress website vertragen. En een traag werkende website heeft veel nadelen. Daarom is het belangrijk om uit te vinden wat de laadtijd van jouw website is.

webshop laten maken restaurant

Samen een succesvol avontuur starten?

SUCCESVOLLE WEBSITES & WEBSHOPS

Wat je online plannen ook zijn, laat het een investering zijn die omzet genereert voor je bedrijf. Wij helpen je om online te stralen en jouw dromen te realiseren. Wil jij vandaag nog starten om je online business te laten groeien?

webshop laten maken restaurant

Tevreden klanten

Huiskes
Taxi Atlas wordpress website
TU Eindhoven doftware ontwikkeling

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Benieuwd naar wat wij allemaal maken?

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?