fbpx

MALWARE VERWIJDER

SUPPORT

Wat is inbegrepen in onze WordPress Malware Service

Wil je zeker weten dat je website veilig is? Doe de Gratis malware scan

Malware Scan wordpress is een veelvoorkomend verzoek bij Browsr. Er zijn namelijk veel factoren die een Wordpress website vertragen of onveilig maken. En een van die factoren is malware of andere infecties op je website. Uiteraard heeft dit vele nadelen voor je website of bezoekers van je webwinkel. Daarom is het belangrijk om uit te vinden of je website niet besmet is met malware. Verdient jouw website of webwinkel verbetering of zijn er zaken onveilig? Er zijn verschillende dingen die je kan ondernemen om jouw website in Wordpress velig te maken en te houden. Met die zaken helpen wij je graag. Doe direct de Malware check! Deze is geheel gratis en dan weet je direct of je actie moet ondernemen.

Gratis malware scan?

Gedetailleerde websitescan

Onze infectiespecialist voert een gedetailleerde scan uit van al uw websitebestanden om geïnfecteerde bestanden te isoleren. Deze scan zal ook eventuele schadelijke bestanden ontdekken die niet op uw site zouden moeten staan. Alle geïnfecteerde bestanden worden van de site verwijderd en met u gedeeld.

√ Volledige site beveiligingsaudit

WordPress is een populaire software die 25% van de online sites voor zijn rekening neemt. Het is belangrijk om te beschermen tegen hackers. We zullen een gedetailleerde beveiligingsaudit op uw site uitvoeren om ervoor te zorgen dat u over preventie beschikt en de beveiligingslekken ontdekt.

√ Database opschonen

Uw database is de sweet spot van al uw opgeslagen website-inhoud. Uw database kan een belangrijk doelwit zijn voor hackers om uw website binnen te dringen en te infecteren. Onze WordPress Malware Removal Service zorgt ervoor dat uw databasegebied schoon en veilig is.

√ .htaccess & wp-config Audit

Deze twee bestanden vormen het hart van uw WordPress-site. Hackers krijgen graag hun kwaadaardige code in deze bestanden om uw hele site te infecteren. Onze infectiespecialist zal een gedetailleerde audit van deze bestanden doen en ervoor zorgen dat ze schoon en veilig zijn.

√ Beveiligingsverbeteringen

Het is van cruciaal belang dat u te allen tijde beveiliging heeft. Deze stap is essentieel om ervoor te zorgen dat u veilig blijft. Onze infectiespecialist zal het hoogste niveau van bescherming voltooien door een beproefde en vertrouwde beveiligingsplug-in te installeren die uw site veilig zal bewaken.

√ Brute Force Preventie

Een veelvoorkomend aanvalspunt op WordPress is om het wp-login.php-bestand keer op keer te hameren totdat ze binnenkomen of de server sterft. Elke geprobeerde poging is een verzoek aan de server die de zaken vertraagt. Onze infectiespecialist zal uw site hiertegen beschermen.

√ Serverconfiguratie

Staat uw vraag er niet bij?

De lijst met items hierboven is slechts een korte lijst van de ondersteuningsverzoeken die we vaak behandelen. Onze service is niet beperkt tot deze lijst hierboven en we helpen bij alle problemen met betrekking tot WordPress.

Veel WordPress-problemen duren vaak minder dan een uur om op te lossen. Dit is hoe we zo’n hoog niveau van directe ondersteuning kunnen bieden tegen een betaalbare prijs.

Uw probleem nemen wij serieus en plannen we zo spoedig mogelijk in zodat u meteen de aandacht krijgt die u verdiend en uw probleem zo spoedig mogelijk is opgelost.

√ Blacklist verwijderen

Sommige infecties kunnen online een zwarte lijst ( blacklist ) van uw website veroorzaken. Dit betekent dat wanneer mensen uw site proberen te bezoeken, ze worden gewaarschuwd dat de inhoud schadelijk is en hen aansporen om niet verder te gaan. We zullen dit verwijderen als onderdeel van onze WordPress Malware Removal-service.

Hoe kunnen wij u helpen?

HOE HET WERKT?

  • 1. Vul dit formulier in.
  • 2. Onze expert neemt per email contact met u op omtrent uw wensen en vragen.
  • 3. Op basis daarvan ontvangt u één of meerdere adviezen van onze zijde.
  • 4. U zit nergens aan vast en er zijn geen verplichtingen.

WORDPRESS VERSNELLEN WORDT GEMAKKELIJK MET BROWSR

WordPress versnellen is een veelvoorkomend verzoek bij Browsr. Er zijn namelijk veel factoren die een WordPress website vertragen. En een traag werkende website heeft veel nadelen. Daarom is het belangrijk om uit te vinden wat de laadtijd van jouw website is.
webshop laten maken restaurant

Samen een succesvol avontuur starten?

SUCCESVOLLE WEBSITES & WEBSHOPS

Wat je online plannen ook zijn, laat het een investering zijn die omzet genereert voor je bedrijf. Wij helpen je om online te stralen en jouw dromen te realiseren. Wil jij vandaag nog starten om je online business te laten groeien?
webshop laten maken restaurant

Tevreden klanten

Huiskes
Taxi Atlas wordpress website
TU Eindhoven doftware ontwikkeling

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Benieuwd naar wat wij allemaal maken?

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?