WORDPRESS VERSNELLEN

Verdient de laadttijd van jouw website verbetering?
Bekijk onze resultaten hier...

WordPress versnellen wordt gemakkelijk met Browsr

WordPress versnellen is een veelvoorkomend verzoek bij Browsr. Er zijn namelijk veel factoren die een WordPress website vertragen. En een traag werkende website heeft veel nadelen. Daarom is het belangrijk om uit te vinden wat de laadtijd van jouw website is. Verdient de laadtijd van jouw website verbetering? Er zijn verschillende dingen die je kan ondernemen om jouw website in WordPress te versnellen. Sommige zijn makkelijker te realiseren en andere juist wat lastiger. Met die zaken helpen wij je graag.

Welk domein wil je versnellen?

RESULTATEN SNELHEIDSOPTIMALISATIE:

Wat zijn factoren die de snelheid van je website beïnvloeden?

De snelheid van je WordPress website is niet afhankelijk van één bepaalde factor die je dus even snel kan aanpassen. De snelheid is afhankelijk van veel verschillende dingen. Eén daarvan is de pagina grootte en de content die op de website staat. Heb je veel toepassingen op je website, zoals links waarmee je een bericht direct kan delen of liken op social media? Dan kan dit ook de snelheid van de website beïnvloeden. Een andere factor is of je een cache plugin gebruikt voor de pagina. Daarnaast zijn er nog andere zaken van belang bij het versnellen van WordPress.

WordPress versnellen met deze handige tips

Er zijn verschillende tips die je kan toepassen om WordPress te versnellen. We delen er hier een paar met je. Zo is het slim om niet teveel verschillende plugins te downloaden, als je ze niet ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Ook het thema van je WordPress website speelt een rol in de snelheid, zo zijn er lichtgewicht thema’s, maar ook zwaardere, die dus langzamer laden. En weet je al voor welke webhosting partij je kiest? Dit heeft namelijk ook invloed op de snelheid van de website. Plaats je veel afbeeldingen op je website, let er dan op dat ze niet té groot zijn. Hiermee vertraag je je website namelijk.

Hoe ziet onze service eruit?

Samen een succesvol avontuur starten?

wordpress versnellen

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Het belang van jouw website in WordPress versnellen

Wellicht vraag je je af wat het probleem is als je website er wat langer over doet om te laden. Maar zelfs maar 2 seconden kunnen je veel potentiële klanten schelen. Allereerst kijkt Google ernaar hoe snel een website laadt. Laadt jouw website langzamer dan die van de concurrent? Dan krijgt je concurrent een hogere positie en zal die website dus vaker bezocht worden. Daarnaast worden steeds meer websites via een mobiele telefoon bezocht. Omdat die verbinding vaak wat trager is, is het belangrijk dat jouw website wel snel werkt. Zo maak je je website ook aantrekkelijk voor mobiele bezoekers.

Schakel onze hulp in om WordPress te versnellen

Heb je al meerdere tips geprobeerd om WordPress te versnellen maar helpt dit niet? Neem contact op om onze experts mee te laten kijken naar jouw website. Desgewenst nemen we je al het werk uit handen om jouw WordPress website sneller te maken. En wist je dat je bij ons ook je website kan laten hosten of zelfs een volledig nieuwe website kan laten bouwen? Hiermee kies je gegarandeerd voor een snelle website. Bij het bouwen van een website is de laadsnelheid namelijk een belangrijke factor voor ons ontwerpproces. Bekijk op onze website alle mogelijkheden voor jouw snelle WordPress website.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Open chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?