Wordpress versnellen

WordPress versnellen wordt gemakkelijk met Browsr

WordPress versnellen is een veelvoorkomend verzoek bij Browsr. Er zijn namelijk veel factoren die een WordPress website vertragen. En een traag werkende website heeft veel nadelen. Daarom is het belangrijk om uit te vinden wat de laadtijd van jouw website is. Verdient de laadtijd van jouw website verbetering? Er zijn verschillende dingen die je kan ondernemen om jouw website in WordPress te versnellen. Sommige zijn makkelijker te realiseren en andere juist wat lastiger. Met die zaken helpen wij je graag.

 

Het belang van jouw website in WordPress versnellen

Wellicht vraag je je af wat het probleem is als je website er wat langer over doet om te laden. Maar zelfs maar 2 seconden kunnen je veel potentiële klanten schelen. Allereerst kijkt Google ernaar hoe snel een website laadt. Laadt jouw website langzamer dan die van de concurrent? Dan krijgt je concurrent een hogere positie en zal die website dus vaker bezocht worden. Daarnaast worden steeds meer websites via een mobiele telefoon bezocht. Omdat die verbinding vaak wat trager is, is het belangrijk dat jouw website wel snel werkt. Zo maak je je website ook aantrekkelijk voor mobiele bezoekers.

Gratis consult inplannen

Schakel onze hulp in om WordPress te versnellen

Heb je al meerdere tips geprobeerd om WordPress te versnellen maar helpt dit niet? Neem contact op om onze experts mee te laten kijken naar jouw website. Desgewenst nemen we je al het werk uit handen om jouw WordPress website sneller te maken. En wist je dat je bij ons ook je website kan laten hosten of zelfs een volledig nieuwe website kan laten bouwen? Hiermee kies je gegarandeerd voor een snelle website. Bij het bouwen van een website is de laadsnelheid namelijk een belangrijke factor voor ons ontwerpproces. Bekijk op onze website alle mogelijkheden voor jouw snelle WordPress website.

Wat zijn factoren die de snelheid van je website beïnvloeden?

De snelheid van je WordPress website is niet afhankelijk van één bepaalde factor die je dus even snel kan aanpassen. De snelheid is afhankelijk van veel verschillende dingen. Eén daarvan is de pagina grootte en de content die op de website staat. Heb je veel toepassingen op je website, zoals links waarmee je een bericht direct kan delen of liken op social media? Dan kan dit ook de snelheid van de website beïnvloeden. Een andere factor is of je een cache plugin gebruikt voor de pagina. Daarnaast zijn er nog andere zaken van belang bij het versnellen van WordPress.

 

WordPress versnellen met deze handige tips

Er zijn verschillende tips die je kan toepassen om WordPress te versnellen. We delen er hier een paar met je. Zo is het slim om niet teveel verschillende plugins te downloaden, als je ze niet ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Ook het thema van je WordPress website speelt een rol in de snelheid, zo zijn er lichtgewicht thema’s, maar ook zwaardere, die dus langzamer laden. En weet je al voor welke webhosting partij je kiest? Dit heeft namelijk ook invloed op de snelheid van de website. Plaats je veel afbeeldingen op je website, let er dan op dat ze niet té groot zijn. Hiermee vertraag je je website namelijk.

wordpress versnellen

Gratis consult inplannen

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Wordpress versnellen? Stuur ons je URL en wij doen een gratis snelheidscheck ...

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven – je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

Ja, ik wil een gratis consult

Open chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?