fbpx

Online marketing

Persoonlijk advies van een expert

Online marketing kan veel verschillende vormen aannemen. We kennen dan ook diverse soorten marketing die vallen onder online marketing.

Zo is contentmarketing tegenwoordig natuurlijk heel bekend, maar ook social media marketing valt onder online marketing. En zo is de lijst inmiddels eindeloos.

Uiteindelijk is het belangrijk om te bepalen waar je als bedrijf op in wilt gaan zetten. En dat kunnen wij voor je in kaart brengen.

Afhankelijk van je klantprofiel, bedrijf en product geven wij je advies waar je kansen liggen en hoe je dit aan moet pakken.

Gratis consult inplannen

Wat past er bij ons bedrijf?

Eigenlijk krijgt iedereen die dagelijks gebruik maakt van internet ook dagelijks te maken met vormen van online marketing. De meest bekende vorm van directe online marketing is internetreclame.

Dan zijn er ook veel soorten marketing die vallen onder de indirecte vorm van internetmarketing. Hierbij kun je denken aan onder meer social media en virale marketing, content- en emailmarketing, affiliate marketing en natuurlijk zoekmachinemarketing. Kortom, de wereld van online marketing is zeer breed en veelzijdig. Het is belangrijk om te ontdekken welke vormen van internetmarketing voor jou het meest effectief zijn.

Gratis consult inplannen

Strategisch plan

Online marketing neemt veel vormen aan, van blogs en whitepapers tot infographics en videomateriaal. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op, maar het is onmogelijk om echt alle online marketing activiteiten in te zetten voor jouw bedrijf.

Het is daarom belangrijk om de varianten te selecteren die voor jou het beste resultaat behalen. Uiteraard helpt Browsr je graag bij deze zoektocht.

Wij maken graag een strategisch plan voor je waarin wij je precies vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen als het om online marketing gaat.

Gratis consult inplannen

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven - je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR