fbpx

Wordpress onderhoud

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Wordpress onderhoud

Heb je een Wordpress website maar weet je niet wat je moet doen met al die meldingen in het dasboard? Of heb je een probleem met je Wordpress website?
Browsr biedt redding: wij onderhouden en updaten je Wordpress website en lossen de problemen voor je op.
Je kunt onze Wordpress specialisten op uurbasis inhuren, maar nog veel makkelijker is het om een Wordpress onderhoud abbonement bij ons af te sluiten. Zo weet je zeker dat je website altijd up to date is.

 

 

Wordpress onderhoud abonnement

Voor welke website wil je graag dat er Wordpress onderhoud uitgevoerd wordt? Laat het ons even weten via onderstaand formulier. Vul je naam, website en e-mailadres (en eventuele opmerkingen) in, en één van onze Wordpress onderhoud specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

2 + 7 =

About

Wat zit er bij ons vast in het pakket

Je maakt gebruik van onze super website met super service. Met je eigen CMS systeem kun je je website zelf aanpassen en beheren. Uiteraard bouwen we alles met een responsive lay-out, zodat alles perfect werkt op desktop, mobiel en tablet. Wij hebben er zin in! Start nu met Browsr!

Je krijgt een super website

De helpdesk ter ondersteuning

Prachtig design voor je website

We gaan zo snel mogelijk online

Eigen CMS voor wijzigingen en beheer

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hosting inbegrepen

Onze hosting is van prima kwaliteit en maakt gebruik van razendsnelle SSD opslag waardoor uw website vele malen sneller aan de bezoeker gepresenteerd wordt.