Webdesigners

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Webdesigners

Webdesigners zorgen voor de uitstraling van jouw website. Zij kijken samen met jou naar wat jij als bedrijf uit wil stralen.

Wat doen webdesigners?

Goede webdesigners kijken naar alle aspecten van een website. Denk aan de kleuren, de afbeeldingen, het lettertype en de vorm en structuur van de website. Daarnaast houden webdesigners ook rekening met de opbouw van de site, zodat de programmeur hier ook gemakkelijk mee uit de voeten kan. Alleen dan kun je een echt goede website neerzetten.

Zelf de rol van de webdesigners innemen

Natuurlijk zou je een eigen website kunnen maken. Besef echter wel dat dit heel veel tijd kost, terwijl tijd juist kostbaar is voor een ondernemer. Bovendien mis je de specifieke en actuele kennis die noodzakelijk is om van een website een goede website te maken die je uiteindelijk meer rendement oplevert. Het is dan met name van belang dat de website technisch goed is en dat je SEO toepast, zoekmachineoptimalisatie. Mensen moeten je website wel kunnen vinden uiteraard. Het zijn zaken die specialisme vereisen, en dat kunnen we je bieden. Kun jij doen waar jij heel goed in bent: ondernemen. Alle websites die we maken zijn technisch klaar voor SEO en zijn van WordPress, met een gemakkelijk CMS-systeem, het systeem waar je de site mee beheert. Steeds gebruiken we WordPress als basis. Dit maakt dat we je website binnen enkele weken kunnen leveren. Over enkele weken kan ook jouw website dus al live zijn gegaan, een website waarmee jij de toekomst en de concurrentie aan kunt.

We helpen je graag verder op weg naar online succes

Wij bieden de formule die ondernemers echt verder helpt in de online wereld en waar al zo lang naar gezocht werd. Hoewel we uitgaan van onze unieke principes is en blijft het maken van een website altijd maatwerk. Besluit je een website te laten maken in Eindhoven dan krijg je dat maatwerk. Dan laat je geen enkele kans op omzet meer liggen en scoor je voortaan behalve offline zeker ook online. Omdat we ondernemers toch al graag verder helpen, kun je ook altijd een beroep doen op onze kennisbank. Door regelmatig de interessante artikelen tot je te nemen blijf je op de hoogte en kun je over deze relevante onderwerpen meepraten. Je kunt er nadrukkelijk je voordeel mee doen zoals dit voor al onze producten en diensten geldt. Wij weten precies wat er gevraagd wordt van een website en hoe je online successen boekt en helpen je daar graag mee op weg. Op weg naar succes.

Bekijk ons portfolio

Groeiende groep loyale klanten

|Het mooie van onze websites is wel dat ze met je bedrijf meegroeien. Groei jij als ondernemer, dan voeg je heel simpel extra modules toe aan je website. Dit kan zelfs de toevoeging van een webshop zijn. Je website staat groei nooit in de weg, maar moedigt groei juist eerder aan. Omdat we overtuigd zijn van onze eigen kwaliteiten blijven we onze werkzaamheden voortzetten tot zichtbaar is geworden dat je nieuwe website meer rendement heeft. Gewoon, om je te laten zien dat investeren in een website een investering is die het waard is. Onze groeiende groep loyale klanten noemt onze dienstverlening en ons bedrijf ondertussen snel, we weten van aanpakken, er is steeds snel en goed contact en staan ze versteld over hoeveel kennis zich er binnen onze organisatie bevindt. Ook onze klantgerichtheid wordt geroemd en stuk voor stuk zijn het kwalificaties die ons ontzettend goed doen, waar we trots op zijn maar die we nog steeds elke dag willen verbeteren.

Webdesigners

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

Drie zeer betaalbare pakketten

De kosten voor een website laten maken hoeven niet hoog te zijn. Dat bewijze we met onze drie zeer betaalbare pakketten, onze service en onze klantgerichtheid. Bovendien vertelt het feit dat we pas tevreden zijn als het rendement van je website zichtbaar wordt, vertelt hoe zeer we vertrouwen in ons eigen product hebben. Tenslotte; vraag ook via onze website de marketing checklist aan; een mail met zaken die je website verder kunnen verbeteren. Ook dit bieden we gratis aan.

Webdesigners

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Aanpassingen aan het concept

Onze werkwijze is even transparant als dat onze prijzen zijn. Als je besloten hebt met ons in zee te gaan, dan lever jij ons voorbeelden van websites die je aanspreken en lever je ons teksten, afbeeldingen en foto’s. Wij gaan met al die input aan de slag en maken een concept website. Het concept gaan we daarna samen bekijken. We voeren eventueel wijzigingen door en passen aan, net zo lang tot de website jouw goedkeuring kan verdragen. Vervolgens kan de website live. Als je besluit ook voor onze online marketing te kiezen, dan is het moment waarop je website live gaat een startsignaal voor ons om met onder meer zoekwoorden aan de slag te gaan en zoekmachine optimalisatie toe te passen.

 

Webdesigners voor 37 euro per maand

Zoals gezegd heb je het ‘Beginnerspakket’ al voor 37 euro per maand. Met het al genoemde CMS-systeem pas je de website aan en kun je ‘m later uitbreiden. Uiteraard wordt alles ook mobielvriendelijk gemaakt, helemaal nu Google heeft laten weten dat de rol van mobiele devices steeds belangrijker wordt.  Voor nog geen veertig euro per maand heb je een one page website, een eigen CMS-systeem, domeinnaam, e-mail en webhosting, want ook hosting is inbegrepen. Verder krijg je een module voor een fotogalerij en een module om een contactformulier te maken. Wie onze prijzen ziet, die weet dat den kosten om een website te laten maken helemaal niet hoog hoeven te zijn.

 

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven – je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

Ja, ik wil een gratis consult

Open chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?