fbpx

Webdesign op maat

Responsive design

Jouw webdesign speelt een belangrijke rol in het succes van je bedrijf. Door de jaren heen zijn consumenten steeds meer eisen gaan stellen aan websites en webwinkels. Een groot deel van deze eisen hebben betrekking op het webdesign.

Zo is het in deze tijd belangrijk dat je webdesign responsive is. Dit betekent dat de website of webwinkel op ieder beeldscherm professioneel wordt getoond.

Heb je geen responsive webdesign? Dan kan het zijn dat jouw assortiment niet goed zichtbaar is wanneer het wordt bekeken met een smartphone. Je kunt je voorstellen dat dit je klanten, en dus verkopen, gaat kosten.

Wil je weten wat wij allemaal reeds gemaakt hebben?

Droomdesign

Natuurlijk is het niet alleen belangrijk dat je een webdesign hebt dat gewoon goed getoond wordt op computers, tablets en smartphones. Er komt nog veel meer bij kijken.

Jouw webdesign moet niet alleen perfect bij jouw bedrijf passen en zorgen voor een goede herkenbaarheid, maar deze moet vooral ook de doelgroep aanspreken en aansluiten bij wat de doelgroep verwacht. Iets eenvoudigs als een lettertype kan het verschil al maken. Het bekende lettertype Comic Sans wordt door een jonge doelgroep vaak wel gewaardeerd, maar volwassenen en ouderen zijn hier meestal niet van gecharmeerd.

 Jouw webdesign moet kloppen, tot in het detail, om de beste indruk te maken op je doelgroep.

Gratis consult inplannen

Modern en professioneel 

Het ontwerpen van een pakkend, modern en professioneel webdesign is niet eenvoudig. Gelukkig kan Browsr met haar experts je helpen bij het realiseren van het perfecte webdesign voor jouw webwinkel of website.

Ben je benieuwd wat wij precies voor jou kunnen doen?

Gratis consult inplannen

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven – je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?