fbpx

Webdesign

Jouw webdesign speelt een belangrijke rol in het succes van je bedrijf. Door de jaren heen zijn consumenten steeds meer eisen gaan stellen aan websites en webwinkels. Een groot deel van deze eisen hebben betrekking op het webdesign.

Zo is het in deze tijd belangrijk dat je webdesign responsive is. Dit betekent dat de website of webwinkel op ieder beeldscherm professioneel wordt getoond.

Heb je geen responsive webdesign? Dan kan het zijn dat jouw assortiment niet goed zichtbaar is wanneer het wordt bekeken met een smartphone. Je kunt je voorstellen dat dit je klanten, en dus verkopen, gaat kosten.

Natuurlijk is het niet alleen belangrijk dat je een webdesign hebt dat gewoon goed getoond wordt op computers, tablets en smartphones. Er komt nog veel meer bij kijken.

Jouw webdesign moet niet alleen perfect bij jouw bedrijf passen en zorgen voor een goede herkenbaarheid, maar deze moet vooral ook de doelgroep aanspreken en aansluiten bij wat de doelgroep verwacht. Iets eenvoudigs als een lettertype kan het verschil al maken. Het bekende lettertype Comic Sans wordt door een jonge doelgroep vaak wel gewaardeerd, maar volwassenen en ouderen zijn hier meestal niet van gecharmeerd.

Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld. Jouw webdesign moet kloppen, tot in het detail, om de beste indruk te maken op je doelgroep.

Het ontwerpen van een pakkend, modern en professioneel webdesign is niet eenvoudig. Gelukkig kan Browsr je helpen bij het realiseren van het perfecte webdesign voor jouw webwinkel of website.

Ben je benieuwd wat wij precies voor jou kunnen doen?

Kijk dan snel verder voor meer informatie over deze service.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Waarmee kunnen we je helpen?

Browsr

Belgiëstraat 12
5171 PN Kaatsheuvel
info@browsr.nl

Openingstijden

werkdagen 08.00 - 17.00

Open chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?