fbpx

WordPress website laten maken

Een goede Wordpress website laten maken?

Bekijk ons portfolio
Wordpress website laten maken

Veel ondernemers denken nog steeds dat een WordPress website laten maken heel erg duur is en bovendien erg veel tijd in beslag neemt. Dat niets minder waar is, bewijzen we elke dag opnieuw.

 

Een WordPress website laten maken kan namelijk snel en voor weinig geld, al voor een ontzettend klein maandelijks bedrag. We bieden ondernemers aantrekkelijke pakketten aan en kunnen desgewenst ook de online marketing voor onze rekening nemen. Je website laten maken door ons betekent dat je snel online bent en vaak ook al snel de eerste online successen gaat boeken.

Website laten maken

Wil je een WordPress website laten maken, dan kun je kiezen voor het ’Beginner’ pakket. Je krijgt dan de beschikking over een onepage website met eigen CMS-systeem (WordPress).

Ook voorzien we je website van een eigen domeinnaam, e-mail en hosting. De fotogalerij module wordt daarnaast ingebouwd, net als de module voor een contactformulier. Voor dit toch al uitgebreide pakket betaal je bij ons slechts 37 euro. Uiteraard werken wij voor al deze modules met WordPress. Waarom? Omdat dit in onze ogen over het beste en meest gebruiksvriendelijke CMS-systeem is om websites te laten maken. Met WordPress als basis zijn we steeds in staat om je snel een website te leveren. Dit is dan ook het uitgangspunt wanneer u door ons een wordpress website laat maken.

Vraag het gratis e-book aan

Te weinig tijd en te weinig specifieke kennis

Probleem voor ondernemers is vaak dat ze weliswaar het belang van een goede en vindbare website wel kennen, maar dat het ze simpelweg aan tijd ontbreekt om er zelf mee aan de slag te gaan. Ook de kennis om een vindbare WordPress website te maken ontbreekt, en dus is het goed je website door ons te laten maken.

Bij Browsr werken professionals die precies weten wat er van een moderne website gevraagd wordt. Wij werken aan de vindbaarheid van je website, want aan alleen een online visitekaartje heb je vanuit zakelijk perspectief niet zo heel veel. Omdat we beseffen dat je als (startende) ondernemer goed op je budget moet passen, bieden we drie aantrekkelijke pakketten waar je prima mee uit de voeten kunt

Bekijk ons portfolio

Samen passen we het concept aan

Zodra je ons laat weten hoe jouw website eruit moet zien, gaan wij met al die informatie aan de slag en maken we een concept website. Je krijgt uiteraard ook de mogelijkheid om ons te voorzien van relevante teksten, foto’s en afbeeldingen. Is ons concept klaar, dan gaan we daar samen naar kijken. Vervolgens beslis je welke aanpassingen je graag doorgevoerd wilt zien. Soms moeten er kleine aanpassingen gedaan worden, kunnen onderdelen weggelaten worden en dienen nog enkele onderdelen toegevoegd te worden. Als we echt alle puntjes op de i hebben gezet en de website is aangepast conform jouw wensen, dan kan de website live.

Als je helemaal goed voor de dag wilt komen, kies je bij de lancering van je website ook meteen voor onze online marketing. Door handig met de zoekwoorden om te gaan kunnen we ervoor zorgen dat je website goed goed vindbaar is. Dit is uitermate belangrijk als je online succes wilt boeken. Vraag ook eens naar onze online marketing mogelijkheden, ook die zijn namelijk voor elke ondernemer zeer aantrekkelijk.

Wordpress website laten maken

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

Een WordPress website laten maken hoeft niet duur te zijn

 

Een website laten maken kan ook door te kiezen voor het meest uitgebreide ‘Full Service’ pakket. Behalve de al genoemde functionaliteiten, heb je nu de optie om de website in meer talen aan te bieden en wordt de optie betaal module toegevoegd. Bovendien is technisch onderhoud nu inbegrepen en heb je op jaarbasis recht op vijf uur gratis ondersteuning. En zo hebben we een pakket voor elke ondernemer en voor elk budget. Een website laten maken hoeft dus beslist niet duur te zijn. Ook dat bewijzen we elke dag opnieuw.

Wordpress website laten maken

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Een goede website moet goed vindbaar zijn

In onze ogen is een goede website laten maken, het laten maken van vooral een vindbare website. Daarom ook zijn onze website SEO
technisch in orde, zodat ze goed door Google gevonden kunnen worden. Wat heb je immers aan een website zonder klanten? Wat betreft het toepassen van SEO, gaan we handig met zoekwoorden om en daarnaast is het belangrijk steeds nieuwe content toe te voegen. Mocht je dit nou niet lukken of mocht je ook daar niet aan toe komen, ook dan kun je prima een beroep op ons doen.

Vriendelijk voor mobiele apparaten, en inclusief hosting

Als je door ons een website laten maken ben je heel snel online en beschik je over een website die geheel conform jouw wensen is gemaakt. De website is SEO technisch in orde en we leveren
inclusief hosting, hetgeen de pakketprijs nog aantrekkelijker en opvallender maakt. Het gebruiksvriendelijke CMS-systeem dat
WordPress biedt maakt het mogelijk om zelf steeds je pagina’s aan te passen en om pagina’s toe te voegen. Ook wij onderkennen het belang van de mate van mobielvriendelijkheid van je website.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven – je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?