fbpx

Website op maat

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Website op maat

Website op maat laten maken

Een website op maat laten maken klinkt als iets dat veel geld zal gaan kosten. Gelukkig heeft Browsr aangetoond dat dat absoluut niet het geval hoeft te zijn. Met ons systeem en strakke werkwijzen maken wij websites op maat tegen een geringe investering.

De moderne ondernemer zal zich moeten buigen over de kwestie website op maat laten maken en de kosten, want zonder website tel je als ondernemer niet langer mee. Het is tegenwoordig de combinatie van offline en online die ondernemers succesvol maakt. Bovendien: de tijd dat een website alleen een online visitekaartje was, ligt mijlenver achter ons. Met een goede website en met het goed toepassen van online marketing is het de bedoeling dat je rendement gaat maken met je website, dat je de omzet gaat verhogen. Daarom ook moet website laten maken kosten eigenlijk geen issue zijn. De kosten die je maakt zijn – zeker bij ons- peanuts vergeleken met de extra omzet die je gaat scoren met je website.

Geef aan wat jij mooi vindt

Ook de kosten wat betreft vrije tijd vallen reuze mee. Wel hebben we je hulp nodig als we de website gaan maken; we willen graag weten wat jij een mooie website vindt, welke afbeeldingen jij graag op je website wilt en wat nou teksten zijn die ook op jouw website geplaatst moeten worden. Geef het aan ons door. Met die informatie maken wij namelijk een eerste concept. Op dat concept gaan we natuurlijk samen ‘schieten’. We halen zaken weg en voegen nieuwe dingen toe. Pas als jij helemaal tevreden bent kan de website live. Kies je voor onze online marketing dan zullen we dan ook met die werkzaamheden beginnen. Na de lancering van je website is onze samenwerking uiteraard niet ten einde. Voor vragen en andere aan je website gerelateerde vragen kun je altijd bij een van onze medewerkers terecht. Wat betreft de tijd die jij in het project moet steken is het dan ook voorbij. Behalve dan dat je als je website eenmaal live is, regelmatig voor leuke en interessante teksten op je website moet zorgen, al is dit ook een onderdeel dat we je uit handen kunnen nemen.

Vraag het gratis e-book aan

Gratis downloads op onze website

Ja, een website laten maken brengt kosten met zich mee. Die kosten houd je bij ons echter binnen de perken en omdat we met verschillende pakketten werken, is er voor elk budget een prima pakket waarmee je prima uit de voeten kunt. Bovendien zijn de websites technisch klaar voor SEO en bouw je ze naar believen uit. Groot voordeel is ook dat we heel snel kunnen, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit. Als ondernemer wil je dat je website snel online gaat en dat is iets waar wij voor staan. Wij begrijpen ondernemers en weten wat ze willen. Daarom ook houden we de kosten op een heel acceptabel niveau. Op onze website kun je je alvast inlezen over websites. Daar download je namelijk de ‘nieuwe website checklist’ en het website handboek ‘In 5 stappen naar een succesvolle website’. Kosten? Nee. We bieden ze je gratis aan.

Bekijk ons portfolio

Klaar voor de toepassing van SEO

Al onze websites zijn klaar voor de toekomst en helemaal in orde om SEO toe te kunnen passen. SEO, zoekmachine optimalisatie, is nodig om hoger in de Google-ranking te komen. Dit is belangrijk omdat hoe hoger je in Google staat, hoe meer bezoekers je op je website krijgt. En meer bezoekers levert je vaak automatisch ook meer omzet op. En dat is natuurlijk waar je naar streeft. Daarbij bieden wij je dus veel voor weinig. Bij ons heb je de keuze uit drie pakketten, en dus niet standaard een duurder pakket. Op die manier kunnen we maatwerk leveren. Er is altijd een pakket dat naadloos aansluit bij jouw wensen en dat past binnen jouw budget.

Website op maat

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites
Website op maat

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Kies het pakket dat bij je past

Kies je voor het pakket ‘Beginner’, dan ben je per maand slechts 37 euro per maand kwijt. Geen geld voor een one-page website met eigen content management systeem, e-mail, webhosting en een eigen domeinnaam. ‘Beginner’ beschikt ook over de modules voor een fotogalerij en een contactformulier. Wil je net iets meer voor net iets meer geld – voor 47 euro per maand om precies te zijn- dan neem je het ‘Professional’ pakket. Ook dan heb je de beschikking over een eigen CMS-systeem, domeinnaam, website en webhosting. Bovendien heb je voor die tien euro meer de mogelijkheid om ongelimiteerd pagina’s aan te maken. Ook krijg je als je dit pakket neemt een SSL-certificaat bij je website, wordt er elke dag een back-up van je website gemaakt en kun je zowel via de telefoon of e-mail een beroep doen op onze helpdesk. Ook je onmisbare social media kanalen worden bij dit pakket aan je website gekoppeld, want ook de sociale media spelen een cruciale rol bij je online succes.

Laat ook je online marketing door ons verzorgen

Het meest uitgebreide pakket dat we bieden is het Full Service pakket. Als we het dan hebben over website laten maken en kosten, dan zit dit pakket nog aan de lage kant, want je betaalt nu slechts 67 euro per maand. Afgezet tegen de concurrentie zijn we daarmee nog heel erg voordelig. Behalve alle functionaliteiten van de ‘Beginner’ en ‘Professional’ biedt dit pakket je de mogelijkheid om je website in meer talen te presenteren. Dit is natuurlijk ideaal als je internationaal actief bent of je richt op buitenlandse klanten.  Daarnaast krijg je met dit pakket ook technische ondersteuning en heb je recht op vijf uur ondersteuning op jaarbasis. Kies je een van deze pakketten en laat je ons ook de online marketing doen, dan tel ook jij straks mee in de online wereld. En met de website laten maken kosten valt het dus allemaal reuze mee.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven - je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?