fbpx

Kostprijs website laten maken

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

kostprijs website laten maken

Er wordt op internet wat afgezocht en één van de veelvoorkomende zoekopdrachten is wat de kostprijs is om een website te laten maken. Hierop is echter moeilijk antwoord te geven want de ene website is zeker de andere niet. Er zit een groot verschil tussen bijvoorbeeld een informatieve website van een dienstverlenende organisatie en een webshop. Een webshop bevat immers veel meer functionaliteiten, denk alleen al aan de betaalmodule, en is dus ook duurder om te ontwikkelen dan een gewone website. De kostprijs om een website te laten maken hangt dan ook van zoveel factoren af dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom biedt Browsr duidelijkheid met een vast maandtarief, zodat je vooraf weet wat je van ons kunt verwachten.

 

Geen verrassingen of bijkomende kosten achteraf

Bij Browsr vinden we goede service heel belangrijk. Daar hoort ook bij dat jij als klant precies weet waar je aan toe bent. Wij houden niet van verrassingen achteraf. Daarom werken wij met een vast maandbedrag, waarbij alle kosten inbegrepen zijn. Afhankelijk van de wensen voor je website kun je kiezen uit één van onze drie pakketten, namelijk de Try-Out, Professional of Full Service. Omdat de kostprijs om een website te laten maken op zoveel verschillende factoren gebaseerd is, is het werken met pakketten met een vast maandtarief volgens ons de meest transparante manier om verrassingen te voorkomen. Bovendien bieden onze pakketten een complete service, zodat jij nergens meer naar om hoeft te kijken. Zo kan jij je focussen op je onderneming en verzorgen wij jouw online marketing.  

Een investering die resultaat geeft

De kostprijs om een website te laten maken is dus niet zo makkelijk te bepalen en hangt af van jouw wensen én van het bureau dat de site voor je bouwt. Er kunnen onderling tussen webbureaus grote prijsverschillen zijn, maar wat vaststaat is dat het altijd een investering is in de online marketing van jouw bedrijf. Een website zonder prijskaartje bestaat niet en je zal ook altijd te maken krijgen met vaste maandelijkse kosten, bijvoorbeeld voor hosting, updates en beheer. Bij Browsr begrijpen we dat je die investering terug wil zien in de bedrijfsresultaten. Daarom stoppen wij niet voordat jij helemaal tevreden bent. Dat noemen wij service en natuurlijk is dat volledig in ons maandtarief inbegrepen. Wil je meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op en wij gaan supersnel voor je aan de slag.

Bekijk ons portfolio

Kostprijs website laten maken: de uitstraling van je site

Een andere factor die van groot belang is bij het bepalen van de kostprijs om een website te laten maken, is het design. Je website moet er mooi en professioneel uitzien, op een manier die past bij jouw onderneming. Browsr zorgt er dan ook altijd voor dat het design aansluit bij jouw wensen. Wil je dat je dat de huisstijl van je bedrijf goed zichtbaar is? Of wil je de website levendiger maken met animaties? Vertel ons wat je wil en onze ontwerpers gaan aan de slag met een conceptontwerp. Bij ons geen standaardopmaak, maar design op maat. Ook dat is inbegrepen in de vaste maandprijs.

kostprijs website laten maken

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

Online marketing als één geheel

Online marketing doen ondernemers allang niet meer alleen via een website; ook de diverse social media kanalen zijn onmisbaar geworden. Het is dan ook van belang om al deze onderdelen met elkaar te verbinden, zodat er een sluitend geheel kan ontstaan waarmee je klanten kan werven en aan je bedrijf kan verbinden. Bij Browsr zijn in de Professional en Full Service pakketten de social media koppelingen standaard inbegrepen. Zo kunnen bezoekers jouw bedrijf direct vinden op al jouw online kanalen. Bij andere webbureaus kan het toevoegen van deze functionaliteit een hogere kostprijs beteken om een website te laten maken.

Wat krijg je bij een pakket van Browsr?

Wat wij precies leveren hangt natuurlijk af van het gekozen pakket, maar je mag in ieder geval altijd rekenen op een super website en bijpassende service. Ook krijg je altijd een eigen CMS systeem waarmee je je site kan beheren en aanpassingen kunt doen. Wij bouwen je site bovendien binnen een zeer korte tijd, zodat jij supersnel online kan met je onderneming. Daarbij besteden we zowel aandacht aan het design als aan de technische eisen van de website. De hosting is altijd inbegrepen in de prijs, inclusief e-mail en SSL-certificaat.  

Zoveel pagina’s als je wil tegen een vaste prijs

Neem je bij Browsr een Professional Pakket of een Full Service Pakket dan kun je ongelimiteerd pagina’s blijven toevoegen aan je site. Het aantal pagina’s is één van de factoren die de kostprijs van een website laten maken beïnvloedt. Met de genoemde pakketten van Browsr kun je je website echter uit blijven breiden, zonder dat je meer gaat betalen. Dat biedt onze klanten veel voordeel, want zo kun jij je website met je onderneming mee laten groeien. Ook landingspagina’s, die voor een beduidend hogere scoren in Google kunnen zorgen, mag je ongelimiteerd aan je site toevoegen. 

kostprijs website laten maken

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Een site die goed functioneert

Het ontwerp van een website heeft echter ook betrekking op de manier waarop deze functioneert op verschillende apparaten. Niets zo hinderlijk als een site die er op een desktop prima uitziet, maar die op een mobiel opeens niet meer blijkt te werken. Daarom bouwt Browsr altijd met een responsive lay-out, waardoor jouw site op ieder apparaat perfect werkt. Dat betekent dat jouw klanten je niet alleen op een desktop kunnen bezoeken, maar ook via hun mobiel of tablet. Zo loop je geen omzet mis doordat bezoekers je site verlaten omdat deze niet goed bekeken kan worden.

 

SEO-optimalisatie als standaard

Een goede website, die gebruikt wordt als marketingtool, is ook technisch helemaal in orde. Dat wil zeggen dat de site geoptimaliseerd is voor Google, waardoor deze hoger scoort in de zoekresultaten. Bij het bouwen van een website is SEO-optimalisatie bij veel webbureaus niet altijd in de prijs inbegrepen, waardoor ook dit een factor is die de kostprijs van een website laten maken mee bepaalt. Uiteraard is dit bij Browsr een vast onderdeel van de service. Wij zorgen er altijd voor dat jouw site technisch helemaal in orde is en dat is gewoon inbegrepen in ons vaste maandbedrag.

 

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven – je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?