Website laten bouwen

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Website laten bouwen

Een website laten bouwen is het beste wat je kunt doen als ondernemer. Een website is veel meer dan een online visitekaartje. Je kunt er omzet mee genereren en kunt er de concurrentie mee aangaan. Zelf ontbreekt het je als ondernemer vaak aan tijd en specifieke kennis om een website te maken en daarom besteed je dit uit aan professionals. Omdat wij beseffen dat je zeker als startende ondernemer nog op de kleintjes moet letten, bieden we verschillende zeer betaalbare pakketten aan, waarmee je uitstekend uit de voeten kunt en al snel veel bezoekers op je website kunt begroeten. Bovendien: een door ons geoptimaliseerde website laten bouwen zal voor meer omzet zorgen.

Website laten bouwen is kiezen voor rendement

Daarmee bieden wij jou die online kickstart die je wenst. Want we zorgen ervoor dat je website al binnen drie weken online gaat; jouw rol beperkt zich tot aangeven hoe jij de website voor je ziet. Uiteraard is de website technisch in orde voor SEO, zoekmachineoptimalisatie. Belangrijk, want met een mooie website alleen ben je er niet. Het is belangrijk gevonden te worden, en je website is daardoor voor ons te kiezen op uitgerust. Kiezen voor onze online marketing is kiezen voor rendement overigens, want we gaan door tot de resultaten van de werkzaamheden zichtbaar zijn geworden.  Zeer de moeite waard dus om ons je website te laten bouwen.

Jouw taak? Ons aangeven wat je precies wilt

Jouw taak ligt in de beginfase van het proces als je ons voorbeelden stuurt van hoe de website er volgens jou uit moet komen te zien en geef je aan wat je op je website terug wilt zien. Je vertelt ons hoe het pagina-menu eruit moet komen te zien en levert ons afbeeldingen, teksten en foto’s. Van die input maken wij vervolgens een concept, die we vervolgens kritisch – uiteraard samen met jou- tegen het licht houden.  Vervolgens gaan we aan de hand van het concept aanpassingen doorvoeren tot het moment dat jij ons akkoord geeft. Is dat het geval, dan gaat je website live. Maak je gebruik van de online marketing die we bieden, dan is dit voor ons ook meteen het startsein om met zoekwoorden aan de slag te gaan.

Bekijk ons portfolio

Ook te koppelen aan contactformulier

Voor heel weinig geld krijg je heel veel van ons.  Onze WordPress website draaien op een eigen CMS-systeem en omdat we steeds van de basis van deze WordPress producten uitgaan, kunnen we zorgen dat ook jouw website heel snel online is. We bieden je dus ook de mogelijkheid om professionele foto’s toe te voegen met een speciale module, zoals we uiteraard zorgen dat klanten snel contact met je op kunnen nemen via een contactformulier. Deze module is ook te koppelen aan een nieuwsbrief, ook al een handig middel om je doelgroep rechtstreeks te benaderen. Dat is voor ons niet meer dan een kwestie van dit formulier koppelen aan de software voor je nieuwsbrief. Omdat ook de rol van social media steeds belangrijker wordt, kunnen we ook die op de beste wijze koppelen aan je website. Onlangs liet Google weten dat de rol van mobiele devices steeds belangrijker worden. Mobiel wordt steeds belangrijker, vandaar dat we responsive design bieden

 

Een duidelijk signaal dat je dus ook in de mobiele zoekmachines gevonden moet worden, iets dat we met responsive lay-out ook al voor je in orde maken. Gezien de prijzen die we hanteren is het best verrassend dat die prijzen ook nog eens inclusief webhosting zijn, zelfs met SSL-certificaat. Afhankelijk van het gebied dat je met je onderneming bedient kunnen we verschillende talen toevoegen en bestaat ook de optie om betaalmodules toe te voegen. In dat geval betaalt je klant direct voor de producten die hij bestelt. In dat geval komt het rendement van je website meteen een stuk hoger te liggen. En zo kan je website steeds verder worden uitgebreid en kan zelfs een webshop worden toegevoegd.

Website laten bouwen

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites
Website laten maken

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Maak ongelimiteerd nieuwe pagina’s aan

Voor slechts 37 euro per maand heb je al het Browsr Beginner-pakket. Daarvoor krijg je een one page website met een eigen CMS-systeem, een eigen domeinnaam, e-mail, webhosting en modules voor een fotogalerij en een contactformulier. Voor slechts tien euro meer bieden wij het Browsr Professional pakket aan, waarmee je ongelimiteerd pagina’s aan kunt maken. Ten opzichte van het Beginnerspakket kunnen nu ook sociale media kanalen gekoppeld worden, bieden we een responsive lay-out, een SSL-certificaat en kun je een beroep doen op de telefonische back-up waarvan je ook per mail gebruik kunt maken., Bovendien wordt dagelijks een back-up gemaakt. Voor 67 euro per maand word je dienstenpakket nog verder uitgebreid met de optie voor meer talen, een optie om een betaalmodule toe te voegen, krijg je technisch onderhoud en op jaarbasis 5 uur gratis ondersteuning.

 

Onze websites laten zien dat het veel meer is dan een online visitekaartje

Kiezen voor ons betekent zakendoen met een en dezelfde partij wat betreft je online zaken, dat is wel zo prettig en maakt dat de lijnen steeds kort zijn en er snel gehandeld kan worden. In ons vind je die professionele partner die steeds op de hoogte is van actuele zaken rondom bijvoorbeeld Google en daar snel op in kan spelen. In onze optiek verdient iedereen een goede website en is een website vooral een middel om producten en diensten aan klanten te verkopen. Een mooie website die niet gevonden wordt en dus zonder klanten blijft is slechts dat online visitekaartje. Wij bewijzen elke dag opnieuw dat een website zoveel meer kan zijn. Onze websites sluiten altijd naadloos aan bij de bedrijfsdoelstellingen, vergroten het aantal bezoekers op je website en zorgen voor meer online omzet. Omdat we als geen ander beseffen dat je zeker als startende ondernemer niet meteen een enorm budget hebt voor het laten maken van een website, hebben de prijzen zo laag mogelijk gehouden. Dat is aan de websites echter niet af te zien, want die bieden alles wat een website moet bieden en breid je naar gelang de ontwikkelingen binnen je bedrijf de website steeds verder uit.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven – je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

Ja, ik wil een gratis consult

Open chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?