fbpx

WOOCOMMERCE

WEBWINKEL CHECK

WAT IS ER INBEGREPEN IN DEZE WOOCOMMERCE CHECK SERVICE:

Volledige Systeem Status check

Er is een ingebouwd Systeem Status gebied dat bij WooCommerce wordt geleverd en we zullen dit geheel voor u doornemen en ervoor zorgen dat u op alle gebieden “groen” bent. Groen houd in dat alles juist is ingesteld. Dit is belangrijk om uw winkel soepel te laten draaien.

WooCommerce snelheidsrapport

Klanten willen urenlang winkelen, maar betalen binnen enkele seconden en graag snel doorklikken. Het is belangrijk dat zowel het winkelgebied als het afrekengebied snel zijn.
We zullen al deze gebieden testen en eventuele verbeteringen aanbrengen die nodig zijn om de zaken op uw site snel en soepel te laten verlopen.

Volledige WooCommerce beveiliging audit

WooCommerce is de populairste plug-in voor WordPress webwinkels. Het is belangrijk om uw website te beschermen tegen hackers. We zullen een gedetailleerde beveiliging audit op uw website uitvoeren om ervoor te zorgen dat u over preventie beschikt en eventuele beveiligingslekken wegwerkt.

Orderverwerking testen

Hoewel alles er in je WooCommerce winkel misschien geweldig uitziet weet je pas zeker of alles goed werkt totdat je daadwerkelijk een verkoop van een klant ontvangt. We zullen een testtransactie opzetten om te controleren of alles werkt en klanten kunnen af rekenen.

Volledig service rapportage

U ontvangt een gedetailleerd rapport over de Woocommerce Check van uw website. Het rapport bevat een gedetailleerde uitleg van alles wat onze WooCommerce Specialist heeft gedaan om de prestaties van uw online winkel te maximaliseren.

Hoe kunnen wij u helpen?

HOE HET WERKT?

1. Vul dit formulier in.

2. Onze expert neemt per email contact met u op omtrent uw wensen en vragen.

3. Op basis daarvan ontvangt u één of meerdere adviezen van onze zijde.

4. U zit nergens aan vast en er zijn geen verplichtingen.

WORDPRESS VERSNELLEN WORDT GEMAKKELIJK MET BROWSR

WordPress versnellen is een veelvoorkomend verzoek bij Browsr. Er zijn namelijk veel factoren die een WordPress website vertragen. En een traag werkende website heeft veel nadelen. Daarom is het belangrijk om uit te vinden wat de laadtijd van jouw website is.

webshop laten maken restaurant

Samen een succesvol avontuur starten?

SUCCESVOLLE WEBSITES & WEBSHOPS

Wat je online plannen ook zijn, laat het een investering zijn die omzet genereert voor je bedrijf. Wij helpen je om online te stralen en jouw dromen te realiseren. Wil jij vandaag nog starten om je online business te laten groeien?

webshop laten maken restaurant

Tevreden klanten

Huiskes
Taxi Atlas wordpress website
TU Eindhoven doftware ontwikkeling

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Benieuwd naar wat wij allemaal maken?

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?