fbpx

Wordpress site sneller maken

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Wordpress site sneller maken

Je Wordpress site sneller maken in een handomdraai

Een Wordpress site sneller maken is een stap die heel belangrijk is om meer klanten te binden. Door een langzame website loop je namelijk veel klanten mis. Maar liefst 45% van de bezoekers van een website klikt deze weg als het laden langer dan 2 seconden duurt. Daarnaast plaatst Google deze websites ook nog eens lager in de zoekresultaten. Laadt jouw website trager dan wenselijk is, dan is het dus van groot belang om jouw Wordpress site sneller te maken. Minder bezoekers op je website betekent immers minder klanten voor je bedrijf.

 

 Kan je zelf je Wordpress site sneller maken?

De meeste mensen willen eerst zelf proberen om hun Wordpress site sneller te maken en dat is logisch. Als je ergens geen kosten aan kwijt hoeft te zijn, is dat mooi meegenomen. De andere kant is dat je je er wel in moet verdiepen en daardoor juist extra veel tijd kwijt bent. Als je een professional inhuurt om naar jouw website te kijken waardoor je zelf met jouw bedrijf aan de slag kan, kan dat een keuze zijn die voordelig voor jouw bedrijf uitpakt. Bij Browsr zijn we gespecialiseerd in het optimaal laten functioneren van Wordpress websites. Schakel je ons in, dan vergroot je jouw kansen op meer bezoekers.

Vraag het gratis e-book aan

Een snelle Wordpress website met Browsr

 Wil je helemaal niet hoeven nadenken over hoe je Wordpress sneller kan maken, maar wil je gewoon een snelle website? Laat je website dan bouwen door Browsr. Bij het bouwen van jouw website letten wij namelijk op alle factoren die van belang zijn voor de snelheid van jouw website. Daarnaast is onze uitstekende hosting standaard inbegrepen en hoef je je ook hier geen zorgen om te maken. We letten natuurlijk niet alleen op de snelheid, maar zorgen voor een website die op alle fronten geoptimaliseerd is. Kies uit al onze verschillende opties en maak ook de keuze om jouw website optimaal te laten bijdragen aan jouw online succes.  

Bekijk ons portfolio

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites
Wordpress site sneller maken

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Tips om jouw Wordpress site sneller te maken

Natuurlijk delen we ook graag enkele tips met je die je zelf kan uitvoeren om jouw Wordpress site sneller te maken. Er zijn namelijk enkele makkelijke stappen die je zelf kan nemen om je website sneller te maken. Eén daarvan is het kiezen van een lichtgewicht thema in Wordpress. Kies je voor een zwaar thema met veel bijzondere elementen, dan wordt je laadtijd langer. Bekijk daarnaast eens kritisch al je plugins. Zijn ze allemaal nodig of kan je er een paar verwijderen? Ongebruikte plugins nemen onnodige ruimte in.

 

Kies voor een goede webhosting voor je website

Naast de bovenstaande factoren is de webhosting één van de belangrijkste factoren in een Wordpress site sneller maken. Werkt jouw hosting niet goed, dan helpen ook alle tips hierboven niet om jouw website sneller te maken. Kies dus voor een hostingpartij die een goede snelheid garandeert. Wil je een website die snel laadt en een hostingpartij die hieraan bijdraagt? Bij Browsr maakt de hosting gebruik van razendsnelle SDD opslag, waardoor je profiteert van een uitstekende laadtijd.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven - je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR