fbpx

Wordpress website laten bouwen

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Wordpress website laten bouwen

Een website laten bouwen is een must voor elke ondernemer, een WordPress website laten bouwen een nog veel beter idee. Als ondernemer moet je om de concurrentie voor te blijven online goed zicht- en vindbaar zijn. Met een WordPress website en een van de voordelige pakketten die we aanbieden kun jij online snel meer successen boeken en gaat het rendement van je website snel omhoog.

Wensen en ideeën, concept en live

Een WordPress website laten maken kan al binnen drie weken. Steeds nemen we de basis van WordPress die we vervolgens uiteraard aanpassen aan jouw specifieke wensen. Die wensen bespreken we aan het begin van het bouwen van de website, jij levert ons dan ook teksten en afbeeldingen aan. Met alle informatie die we hebben maken we vervolgens een concept website, die we samen gaan bekijken en aanpassen. Ben jij na het doorvoeren van de aanpassingen akkoord, dan kan je website live en kunnen wij- als je behalve een WordPress website laten bouwen ook kiest voor onze online marketing- direct aan de slag met de zoekwoorden.

Al vanaf 37 euro per maand heb je een prima WordPress website

Een WordPress website laten maken kan al vanaf 37 euro per maand als je kiest voor het minst uitgebreide pakket. Al is de term minst uitgebreid hier allesbehalve op z’n plaats als je ziet dat je voor dat geld een one page website krijgt met een eigen CMS-systeem. Je krijgt je eigen domeinnaam, e-mail en webhosting en een fotogalerij module net als een module voor een contactformulier.  Voor tien euro meer wordt dit pakket verder uitgebreid met ongelimiteerd pagina’s aanmaken, social media koppelingen, responsive layout en een SSL certificaat. Voorts kun je een beroep doen op de helpdesk die je per mail en telefonisch kunt bereiken. Bovendien wordt een dagelijkse back-up gemaakt. Het meest uitgebreide Full Service pakket biedt nóg meer en voor 67 euro per maand krijg je de extra optie de website in meer talen uit te voeren, technisch onderhoud en vijf uur gratis ondersteuning per jaar.

Bekijk ons portfolio

Het koppelen van de sociale media kanalen aan je website

Als moderne ondernemer moet je ook de social media kanalen bijhouden. Wij kunnen eenvoudig van die kanalen het verlengde van je website maken. Op die manier heb je al je online kanalen met elkaar verbonden. Goed te weten is dat responsive design belangrijk is en nog belangrijker wordt. Google liet onlangs weten dat de mate waarin je mobiel vriendelijk bent steeds belangrijker wordt. En dus moet je ook op alle gebruikte mobiele devices de consument optimaal van dienst zijn. Zul je dus ook daar aandacht aan SEO moeten schenken. Het zijn zaken die we allemaal beheersen, zeker als je ook voor onze online marketing kiest.

Wordpress website laten bouwen

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

‘Beginner’, ’Professional’ en ‘Full Service’

Met een van de drie pakketten die we bieden, ‘Beginner’, Professional’ en ‘Full Service’, heb je alle functionaliteiten die jij nodig hebt. In alle gevallen is de website technisch in orde om SEO toe te passen en de verschillende pakketten lopen wat betreft de prijs op. Het goedkoopste pakket, ‘Beginner’ kost slechts 37 euro, ‘Professional’ is slechts een tientje duurder terwijl je voor de meest uitgebreide versie 67 euro betaalt. Dat is voor het gebodene een bijzonder lage prijs per maand, zeker als je bedenkt dat dit ook nog eens inclusief de hosting en een SSL-certificaat is.

Mogelijkheden om je website steeds verder uit te breiden

Een WordPress website laten maken betekent dat je zelf steeds je website verder uit kunt breiden.   Maak landingspagina's om nog beter gevonden te worden. Al onze websites worden ontwikkeld met WordPress omdat een WordPress website laten maken met een CMS-systeem in onze ogen de beste optie is die beschikbaar is. Steeds gebruiken we de WordPress website als basis, die we vervolgens met jouw specifieke wensen aankleden. Daarom ook kunnen we ervoor zorgen dat je binnen drie weken online bent. Met een fotogalerij en contactformulier- die je weer kunt koppelen aan een nieuwsbrief- ben je helemaal compleet en kun jij de concurrentie ook online aan.

Ook voor online marketing

Tenslotte, vraag via onze website ook meteen de marketing checklist aan, die je vervolgens per e-mail toegestuurd krijgt. Van ons krijg je dan een lijst met aandachtspunten om meer rendement uit je website te halen. Want ook op online marketing ben je bij ons behalve het laten maken van een WordPress website aan het enige juiste adres.

Wordpress website laten bouwen

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Ook de webhosting is inclusief het maandbedrag

Bijzonder is dat behalve alle functionaliteiten waarop je al een beroep kunt doen, ook de webhosting inclusief het bedrag per maand is. Daarmee maken wij – hét adres als je een WordPress website wilt laten bouwen- opnieuw het verschil. Van onze websites worden elke dag backups gemaakt. Ook daar brengen we je niets voor in rekening, Dat noemen we gewoon service. Het Full Service pakket dat we bieden maakt het mogelijk om de website in meer talen te laten maken. Ideaal als je ook in het buitenland werkzaam bent. Bovendien kun je het rendement van je website verder verhogen door betaalmodules te koppelen aan je website. Zo kunnen klanten producten of diensten niet alleen bestellen maar die ook meteen afrekenen.

Vol lof over onze uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

We bieden alle ondernemers zo een uniek en uitgebreid pakket, met een prettig werkbaar CMS-systeem zodat je de website zelf aan kunt passen en beheren.  Je krijgt een fraai vormgegeven website bovendien, gaat altijd zo snel mogelijk online en vraagt de website om ondersteuning. Ook de hosting is uitstekend met een snelle SSD-opslag. Dit garandeert een snelle website en dat is een must tegenwoordig. Nog iets; we blijven net zo lang bij je website betrokken tot de resultaten zichtbaar worden. Want we laten graag zien dat de je investering ook echt de moeite waard is. Dat de klanten waarmee we al samenwerking lovend zijn over onze dienstverlening, doet ons goed. Ze prijzen het goede contact en noemen ons een bedrijf dat weet van aanpakken, snel en actiegericht werkt en zijn ook al vol lof over onze prijs- kwaliteitverhouding en onze klantvriendelijkheid.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven - je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Open chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?