fbpx

Website laten maken Breda

Je bent bij ons aan het goede adres als je snel een website wilt laten maken in Breda. Binnen no-time staat er een volwaardige site, technisch geschikt voor SEO, voor je klaar. De website wordt volledig conform jouw wensen gemaakt zonder dat je er zelf veel moeite voor hoeft te doen. Jij geeft aan wat jij mooi vindt, wij gaan daar mee aan de slag. Je kiest uit drie verschillende pakketten, die verschillende extra functionaliteiten bieden.

Aan de hand van jouw input maken wij een eerste concept

Website laten maken in Breda begin met jouw ideeën. Jij geeft aan wat je leuk en mooi vindt en wat je per se op je website wilt. Aan de hand van die input maken wij een eerste concept dat we vervolgens samen gaan bespreken. We passen aan, schaven bij en zo ontstaat een website die helemaal naar wens is en die snel live kan. Uiteraard blijven we nadien je aanspreekpunt en stel je ons al je vragen. Duur zijn onze websites niet, zeker niet als je ziet wat je krijgt als je een website wilt laten maken in Breda. Onze prijs- kwaliteitsverhouding is dan ook meer dan uitstekend.

Speel ook online een rol van betekenis met je bedrijf

Voor 67 euro krijg je het Full Service pakket dat hetzelfde biedt als het Professional pakket plus de opties je website in meerdere talen te laten vertonen, met technisch onderhoud en vijf uur per jaar gratis ondersteuning.  Kies je een van onze pakketten en daarnaast voor ontzorging op het gebied van online marketing, dan ga je als bedrijf ook online een rol van betekenis spelen. Dat durven we best hardop te zeggen en dat maken we elke dag opnieuw waar.

Technisch gereed voor SEO

Waarom je kiest voor ons als specialist in website laten maken Breda? Heel simpel; bij ons heb je de zekerheid dat je snel online gaat en dat de website gebouwd wordt geheel conform jouw wensen. Wij maken bovendien de website meteen technisch geschikt voor het toepassen van SEO. Laat je door ons je website bouwen, dan kun je zelf pagina’s aanmaken en krijg je de beschikking over een website die mobielvriendelijk is, iets dat steeds belangrijker wordt. Wij zijn de websitebouwer van Breda en bieden veel voor weinig. Ook dat durven we hier best te zeggen.

Je wilt snel een website laten maken in Breda, zonder de hoofdprijs te betalen

Als ondernemer wil je een website die snel online kan en die je niet te veel geld kost. Dat zijn precies redenen om te kiezen voor ons als je plannen hebt een website te laten maken in Breda. Wij kunnen snel en zijn allesbehalve duur. Wij zorgen ervoor dat je met een functionele website een kickstart maakt als ondernemer en zorgen er meteen voor dat de website technisch in orde is om zoekmachineoptimalisatie toe te passen. Het enige wat jij nog moet doen is de website zo nu en dan voorzien van interessante en nieuwe teksten.  En als je dat niet lukt, dan trek je maar gewoon weer aan de bel. Want ook op dat vlak kunnen we je ontzorgen.

Ook voor de beste online marketing

Dat we de websites technisch meteen in orde maken is niet voor niets.  Hoe hoger je in Google komt, hoe meer bezoekers er op je website komen. En tussen die bezoekers zitten weer klanten en gaat het balletje ook online echt voor je rollen. En dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait. Je website is veel meer dan een online visitekaartje, het is een tool om meer omzet te genereren. Overigens behoort SEO tot de online marketingdiensten die we aanbieden, want ook op dat vlak ben je bij ons aan het enige goede adres.

De websitebouwer van Breda

Website laten maken Breda betekent dat je bij ons kunt kiezen uit drie pakketten: Beginner, Professional en Full Service. Kies je voor Beginner, dan betaal je slechts 37 euro per maand. Je krijgt dan de beschikking over een one-page website met een eigen CMS-systeem, een domeinnaam, e-mail en webhosting, Tevens is de fotogallerij module alvast ingebouwd, net als de module voor een contactformulier. Het pakket Professionals kost tien euro meer en dan krijg je ook meer. Zo maak je ongelimiteerd pagina’s aan, wordt nu ook je social media gekoppeld en wordt responsive design geboden, zodat je website ook op de smartphone prima te bekijken is. Bij dit pakket hoort ook een SSL-certificaat en je doet bovendien een beroep op onze helpdesk, per telefoon of per mail. Bovendien wordt elke dag een back-up van je website gemaakt.

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Liever eerst je website bespreken met een Worpdress professional?

Dat begrijpen wij. Neem gerust even contact met ons op, we lopen dan samen even door alle mogelijkheden heen en maken een plan voor jouw nieuwe website.

Pas zodra jij tevreden bent met dit plan, gaan wij aan de slag.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Waarmee kunnen we je helpen?

Browsr

Belgiëstraat 12
5171 PN Kaatsheuvel
info@browsr.nl

Openingstijden

werkdagen 08.00 - 17.00

Open chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?