fbpx

Responsive website laten maken

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

responsive website laten maken

Een geoptimaliseerde responsive website laten maken door Browsr

Een responsive website laten maken is een slimme stap om de bereikbaarheid van je bedrijf te vergroten. Werden websites eerder altijd via computers bezocht, tegenwoordig vindt het merendeel van het Internetgebruik op de mobiele telefoon plaats. En niets is lastiger dan een website die niet responsive is. Oftewel, een website die niet automatisch aanpast aan het bekijken op een mobiel, tablet, of ander apparaat. De tekst is daardoor vaak lastig te lezen en ook het menu werkt vaak niet goed. Daardoor kunnen bezoekers je website niet goed bekijken en haken ze al snel af. Het is voor je bedrijf erg zonde als je hierdoor veel bezoekers misloopt.

Waarom een responsive website laten maken ook voor Google belangrijk is

Niet alleen om bovenstaande reden is een responsive website belangrijk. Ook zoekmachines, waarvan Google de belangrijkste is, vinden een responsive website belangrijk. Google wilt zijn gebruikers graag de beste resultaten voorschotelen. En daar hoort bij dat een website makkelijk te bekijken moet zijn voor de bezoekers, ongeacht of ze een computer, tablet of telefoon gebruiken. Websites die niet responsive zijn, worden daarom lager in de zoekresultaten geplaatst dan websites die wel responsive zijn. Daardoor wordt je website minder goed gevonden. Een responsive website laten maken is dus een slimme stap in het verhogen van je bezoekers en daarmee je potentiële klanten.

Hoe kies je een bedrijf om jouw responsive website te maken?

Wil je een responsive website laten maken, dan is het slim om kritisch te zijn op de werkwijze van het bedrijf. Zet een bedrijf jouw wensen voorop? Werken ze met een fijn platform en hoe ziet hun portfolio eruit? Wat voor service wordt er geleverd als de website eenmaal klaar is? Er zijn dus veel verschillende factoren waar je op kunt letten. Bij Browsr staan de wensen van de klant altijd voorop.  Daarnaast gaan we net zolang door met het sleutelen aan jouw website, totdat je helemaal tevreden bent. Pas dan gaat de website live en zit ons werk erop. Tenzij je nog vragen hebt natuurlijk, want dan staan we altijd voor je klaar.

Bekijk ons portfolio

Een responsive website laten maken die aan al jouw wensen voldoet

Naast het laten maken van een website die responsive is, heb je natuurlijk nog meer wensen voor jouw nieuwe website. Misschien gaan jouw wensen vooral over het uiterlijk van je website of heb je bepaalde opties die je graag wilt laten inbouwen. Onze experts gaan graag aan de slag om jouw responsive website helemaal op maat te maken. Hebben we onze concept versie klaar, dan mag je hier uiteraard weer de punten voor doorgeven die jij graag anders zou zien. Door het persoonlijke contact wat we met elkaar hebben, wordt voor ons precies duidelijk wat jij voor ogen hebt.

 

responsive website laten maken

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

Ontdek alle voordelen van een responsive website van Browsr

Kies je voor een website van Browsr, dan heb je diverse mogelijkheden om uit te kiezen. Daardoor kies je altijd precies voor de website die bij jou past. Zo kunnen we een website voor je bouwen voor een vast bedrag, waardoor je na afloop geen kosten meer hebt. Wil je liever de kosten spreiden en daarbij altijd een beroep kunnen doen op onze helpdesk? Kies dan voor één van onze abonnementsvormen. Met ons Browsr Professional of Browsr Full Service abonnement heb je een volledige responsive website en profiteer je van diverse andere voordelen.

responsive website laten maken

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Snel jouw responsive website online

Een ander voordeel is onze snelle service. Bij Browsr werken we actiegericht en houden we niet van lange processen. Daardoor is jouw website binnen korte tijd klaar en hoef je niet lang te wachten voordat je website ook daadwerkelijk online komt te staan. Ideaal als je graag snel online vindbaar wil zijn en geen zin hebt in lange wachttijden. En wist je dat je met onze websites ook je eigen bijpassende e-mail hebt? Zo ben je binnen korte tijd online uitstekend vindbaar en kan je beginnen met het vergroten van het succes van jouw bedrijf.

 

Krijg ook meer klanten met jouw responsive website

Naast het bouwen van een snelle en responsive website, helpen we je ook graag met het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines. Zo voeren we bijvoorbeeld een gedetailleerd zoekwoordonderzoek uit om te ontdekken waar de kansen voor jouw website liggen. Het toepassen van de juiste stappen en het hebben van één van onze prachtige responsive websites  zorgt ervoor dat je zeker je gewenste bezoekersaantallen zult behalen. Benieuwd naar de ervaringen van andere ondernemers? Lees dan de recensies op onze website. Wil je ook binnenkort jouw nieuwe website online hebben? Laat dan je responsive website maken door Browsr.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven – je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?