fbpx

Website laten maken Deurne

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Website laten maken Deurne

Wie website laten maken in Deurne zegt, die heeft het over ons. Als geen ander weten wij wat de ondernemer van nu wil: een website die snel online is en die niet al te duur is. De moderne ondernemer wil online ontzorgd worden. En dat is precies wat wij voor je kunnen doen. Al voor een paar tientjes heb jij een zeer representatieve website, waarmee je online kunt scoren.

Conform de wensen van de klant

Steeds meer mensen beseffen dat een website laten maken in Deurne betekent dat je met ons in zee gaat. Wij spreken de taal van de ondernemer en begrijpen dat hij in eerste instantie vooral ontzorgd wil worden. We weten dat de ondernemer de website snel online wil, en dus verzorgen we dat. We maken de website conform de wensen van de klant en maken zoals gesteld de websites technisch klaar voor SEO. Desgewenst kun je namelijk ook voor onze online marketing kiezen, iets dat bepaald niet onverstandig is en je snel extra bezoekers op je website op zal leveren. Ook wat betreft SEO vragen we niet veel van jou. Het is echter wel verstandig om regelmatig interessante teksten op je website te laten plaatsen, iets dat wij eventueel ook voor je kunnen doen. Over ontzorgen gesproken.

Met jouw input maken we een eerste concept

Ondernemers hebben het druk genoeg en willen graag die dingen doen die zij goed beheersen. En dus is het goed dat ze hun website laten maken in Deurne, bij ons dus. Wij claimen weinig tijd en proberen zo snel mogelijk een beeld te vormen van wat de ondernemer wil. Want dat is wat we vragen: laat ons zien en vertel ons wat jij mooi vindt aan een website. Stuur ons tekst en foto’s en voorbeelden van websites die jouw goedkeuring hebben. Wij gaan met al jouw input aan de slag, en komen al snel met een concept; Dan vragen we nog een keer je aandacht om samen met ons kritisch naar dit concept te kijken. Hebben we vervolgens wat zaken aangepast en bijgeschaafd, dan kan jouw website online. Over een heldere en duidelijke werkwijze gesproken. Uiteraard kun je voor je vragen en opmerkingen nadat je website online is gegaan ook bij ons terecht, zoals we behalve voor een website laten maken in Deurne ook het adres zijn voor online marketing.

Bekijk ons portfolio

Maak ongelimiteerd pagina’s aan

Het Beginner pakket kost je slechts 37 euro per maand. Wij bieden je daar een one-page website voor, voorzien van een eigen CMS-systeem, een eigen domeinnaam, e-mail en webhosting. De website beschikt bovendien over modules om een fotogalerij en een contactformulier toe te voegen. Wil je net iets meer, dan kun je voor tien euro meer prima uit de voeten met ‘Professional’, een pakket dat het je mogelijk maakt om ongelimiteerd pagina’s aan te maken en ook nu heb je uiteraard een eigen CMS, domeinnaam, e-mail en webhosting. Nu echter zijn ook je social media kanalen gekoppeld en is een responsive design gebruikt. Dat houdt in dat je website ook prima geschikt is om met mobiele devices te bezoeken. En juist dat wordt steeds belangrijker in de online wereld.

Website laten maken Deurne

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

Kwaliteit en service zijn de toverwoorden

Bovendien spreekt onze uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding tot de verbeelding. Je krijgt heel veel website voor heel weinig geld en doet nooit tevergeefs een beroep op een van onze medewerkers. Want behalve het feit dat we kwaliteit leveren, wordt ook service bij ons nog met een hoofdletter geschreven.

Website laten maken Deurne

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Websites zijn technisch in orde gemaakt voor SEO

De websites die we maken, maken we allemaal technisch gereed voor SEO, voor zoekmachineoptimalisatie. Dit onderdeel van online marketing is belangrijk om hoger in de Google ranking te komen. Daarnaast beschikken onze websites over een eenvoudig te bedienen CMS-systeem, waardoor je zelf steeds je website aan kunt passen, mocht dit nodig zijn. Wat betreft de pakketten die we bieden, je kunt kiezen voor Beginner, Professional en Full Service. Het is maar net wat je wilt en waar je je website vooral voor gaat gebruiken.

Vijf uur per jaar gratis ondersteuning

Het Full Service pakket- al beschikbaar voor 67 euro- is wel het neusje van de zalm als het gaat om een website laten maken in Deurne. Behalve alle functionaliteiten van de andere pakketten, kun jij je website nu meertalig aanbieden en is technisch onderhoud inbegrepen, net als een aantal uren per jaar gratis ondersteuning. Met een van deze drie pakketten kun jij ook vast prima uit de voeten, en zo is website laten in Deurne echt maatwerk.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.