fbpx

Website laten maken Roosendaal

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Website maken Roosendaal

Zoek jij als ondernemer een goede website voor een paar tientjes per maand en wil je bovendien dat die website snel online is? Kies er dan voor je website te laten maken in Roosendaal. Wij bieden je snelheid, kwaliteit en een zeer betaalbare prijs. Wij begrijpen dat jij het als ondernemer druk genoeg hebt en ontzorgen je graag; zowel online als op het gebied van online marketing.

Geen wachttijden en forse nota

Bij ons geen wachttijden en geen gepeperde rekening, wél een online kickstart. Wij bieden je op korte termijn een complete website, zonder dat je er zelf veel energie in hoeft te steken. Je geeft gewoon aan wat je wilt en hoe jij je website voor je ziet, doen wij het werk verder. Wij maken onze websites technisch in orde voor SEO, zodat je websites ook daadwerkelijk gevonden kunnen worden in Google. Want behalve voor een website laten maken Roosendaal, ben je ook voor online marketing, waarvan SEO een belangrijk onderdeel is, bij ons aan het juiste adres. Als de website eenmaal live is, is het enige dat je nog moet doen regelmatig nieuwe teksten plaatsen om de site interessant te houden. Maar ook dat kunnen we eventueel voor je doen.

Volgens een vast stappenplan

Een website laten maken Roosendaal? Dat is werken volgens een vast stappenplan. Jij bent eerst aan zet en voorziet ons van input. Laat ons maar zien wat jij nou een mooie website vindt, welke afbeeldingen en stijl jou opvallen en welke teksten beslist geplaatst moeten worden Met al die informatie gaan wij voor je aan de slag. Dat resulteert in een concept website, waaraan vaak nog wel het een en ander bij te schaven is. Dit gaan we samen doen. Samen zorgen we voor het finetunen van de website, passen we aan en voegen we toe. Pas als we beide tevreden zijn, gaat de website live. Daarmee is de kous natuurlijk niet af, want heb je vragen dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Website laten maken Roosendaal houdt niet op bij de lancering van de website. We blijven je ondersteunen, dat spreekt voor zich.

Bekijk ons portfolio

Je website snel live

Website laten maken Roosendaal? Dan kies je voor ons. Absoluut. Zo bieden wij die snelheid die je wenst en zal je website snel live gaan. Daarnaast spreken de geringe kosten in ons voordeel, want voor heel weinig geld krijg je heel veel website. De website is gemaakt naar jouw wensen en is dus al SEO ready; onze online marketing specialisten staan te popelen van ongeduld om voor je aan de slag te gaan om je snel hoger in de Google ranking te krijgen. Bovendien kun je zelf gemakkelijk je pagina’s aanpassen en heb je een website die mobielvriendelijk is, erg belangrijk tegenwoordig. Voldoende reden dus om juist voor ons te kiezen. Omdat de online wereld nooit stilstaat is het zaak zo snel mogelijk een afspraak te maken met een van onze medewerkers. Als jij vast nadenkt over hoe jouw ideale website eruit ziet en welk pakket je wenst, kunnen wij daarna zo snel mogelijk voor je aan de slag en sta je ook online je mannetje.

Website maken Roosendaal

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

Pakket dat bij je past

We bieden drie pakketten en bij die pakketten zit altijd een pakket dat precies bij je wensen past.  Het Beginners pakket kost je slechts 37 euro per maand en bestaat uit een one-page website met een eigen en gebruiksvriendelijk CMS-systeem. Bovendien krijg je een domeinnaam, e-mail, webhosting en zijn alvast een fotogalerij module en een module voor een contactformulier gemaakt.

Website laten maken in Roosendaal

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Mobiele apparaten

Wil je iets meer, kies dan voor ‘Professional’, een pakket dat je al hebt voor maar 47 euro per maand. Je kunt nu ongelimiteerd pagina’s maken, hebt de beschikking over een eigen CMS, een domeinnaam, e-mail en webhosting en ook je social media kanalen zijn nu aan je website gekoppeld. Bovendien is nu responsive design gebruikt waardoor je website ook met mobiele apparaten prima bereikbaar zijn. Ook maak je nu per e-mail of telefoon gebruik van de helpdesk en wordt dagelijks een back-up van je website gemaakt.

Technisch onderhoud

Tenslotte is er nog het complete Full Service pakket, een pakket dat je 67 euro per maand kost.  Behalve alles dat het Professional pakket biedt, heb je nu de mogelijkheid om je website in verschillende talen te vertonen, is technisch onderhoud inbegrepen en krijg je op jaarbasis vijf uur per jaar ondersteuning aangeboden.  Bij deze pakketten zit ongetwijfeld het pakket dat aansluit bij jouw online wensen, waardoor er sprake is van maatwerk.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.