fbpx

Woocommerce koppelen aan ChannelEngine

ChannelEngine en Woocommerce integratie

CHANNELENGINE KOPPELEN

NAADLOZE INTEGRATIE

MET BOL.com, AMAZON en andere platformen

WOOCOMMERCE & CHANNELENGINE KOPPELING

Veel online retailiers verkopen steeds meer via online platformen. Niet alleen bekende namen als Bol.com en Amazon zijn grote spelers in deze platformmarkt, maar ook nieuwe niche-namen komen steeds meer in opkomst. Zo zijn er platformen te vinden die zich richten op een bepaalde tak van sport, zoals, juist, sport.

Om op een dergelijk platform te verkopen, zul je je productaanbod daar moeten plaatsen. Dit werkt over het algemeen met feeds. Een feed is niks anders dan een grote bak met gestructueerde data over jouw producten, zoals een afbeelding, titel, prijs en voorraad. De platformen hebben deze informatie nodig om jouw producten op hun platformen weer te kunnen geven.

Wil jij op meerdere platformen verkopen? Dan zul je iedere keer op de juiste manier deze data aan moeten leveren. Dit is waar ChannelEngine in het spel komt. Met de software van ChannelEngine lever je slechts één keer de productinformatie aan, en hun software zorgt ervoor dat het op de correcte manier wordt aangeleverd aan alle aangesloten platformen.

ChannelEngine en Woocommerce werken naadloos samen. Dankzij een koppeling met ChannelEngine kun jij verkopen via Bol.com, Amazon en vele andere (zelfs internationale) platformen. Maak nu de connectie!

Woocommerce koppeling met ChannelEngine

Browsr houdt zich dagelijks bezig met het koppelen van Woocommerce aan verschillende systemen. Wij koppelen Woocommerce aan Bol.com en Amazon, maar natuurlijk doen wij dit naast rechtstreeks ook via software zoals ChannelEngine. 

We hebben geen standaard koppelingen zoals veel partijen hebben, maar we ontwikkelen maatwerkoplossingen op basis van de behoeften van onze retailers. Voor de ene winkel is Woocommerce de leider voor alle informatie, voor een andere winkelier is alleen het aanbieden van producten en de verkoop te registreren met ChannelEngine van belang.

Neem dus ook gerust contact met ons op om de wensen te bespreken. Vaak kunnen wij een koppeling tussen Woocommerce en ChannelEngine al goedkoop realiseren, doordat we verschillende modules hebben ontwikkeld die we bij iedere koppeling opnieuw kunnen gebruiken.

kledingwinkel - k

Laat Browsr de koppeling tussen ChannelEngine en Woocommerce maken, zodat u zich kunt focussen op het runnen van uw winkel

Koppelen van ChannelEngine en WooCommerce – fluitje van een cent

Er zijn meerdere manieren om een koppeling te realiseren tussen de software van ChannelEngine en Woocommerce. Door onze ervaring met ChannelEngine en alle achterliggende platformen (en natuurlijk Woocommerce), kunnen wij alle gewenste soorten koppelingen realiseren. 

Heeft u al een koppeling met een andere partij gemaakt, zoals Bol.com of een concurrent van ChannelEngine? Dan kunnen we de koppeling tussen uw Woocommerce webshop en ChannelEngine wellicht versneld realiseren. 

Door de jaren heen heeft Browsr verschillende Woocommerce-ChannelEngine integratiemodules ontwikkeld, waardoor je snel verbinding kunt maken. Hierdoor is het synchroniseren van Woocommerce-voorraad en productinformatie met ChannelEngine is een fluitje van een cent.

Wat kost een koppeling tussen Woocommerce en ChannelEngine?

De prijs van de verbinding tussen ChannelEngine en Woocommerce is niet 1-2-3 in een simpel pakket samen te vatten. Wij werken namelijk niet met vaste plugins, maar bouwen de koppelingen op maat. Uiteraard hebben wij diverse modules klaar staan ​​zodat de basis eenvoudig kan worden afgerond. In elk geval zal de koppeling worden afgestemd op uw specifieke voorkeuren.

We hebben veel klanten voor wie we zijn begonnen met basissynchronisatie, maar die toch elke maand hun ChannelEngine-koppelingen willen uitbreiden. Dit geldt met name voor winkels die steeds meer online verkopen. Naarmate meer en meer gegevens worden gesynchroniseerd en er bijvoorbeeld platformonafhankelijke verbindingen tot stand worden gebracht, moet de realtime voorraadinformatie worden vergroot en moeten restituties bijvoorbeeld naar ChannelEngine worden gestuurd. Ook hiervoor hebben we aparte modules om dit te implementeren.

Vergeet dus niet contact met ons op te nemen via onderstaand contactformulier zodat we je een redelijke prijs kunnen geven voor de link tussen ChannelEngine en je Woocommerce winkel.

Hoe kunnen wij u helpen?

HOE HET WERKT?

1. Vul dit formulier in.

2. Onze expert neemt per email contact met u op omtrent uw wensen en vragen.

3. Op basis daarvan ontvangt u één of meerdere adviezen van onze zijde.

4. U zit nergens aan vast en er zijn geen verplichtingen.

WORDPRESS VERSNELLEN WORDT GEMAKKELIJK MET BROWSR

WordPress versnellen is een veelvoorkomend verzoek bij Browsr. Er zijn namelijk veel factoren die een WordPress website vertragen. En een traag werkende website heeft veel nadelen. Daarom is het belangrijk om uit te vinden wat de laadtijd van jouw website is.

webshop laten maken restaurant

Samen een succesvol avontuur starten?

SUCCESVOLLE WEBSITES & WEBSHOPS

Wat je online plannen ook zijn, laat het een investering zijn die omzet genereert voor je bedrijf. Wij helpen je om online te stralen en jouw dromen te realiseren. Wil jij vandaag nog starten om je online business te laten groeien?

webshop laten maken restaurant

Tevreden klanten

Huiskes
Taxi Atlas wordpress website
TU Eindhoven doftware ontwikkeling

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Benieuwd naar wat wij allemaal maken?

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?