fbpx

Website laten maken Bergen op Zoom

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Website maken Bergen op Zoom

Je moet online meedoen wil je je als ondernemer handhaven anno 2019. Daar hoort zeker een website bij. Website laten maken in Bergen op Zoom– bij ons dus- levert een website op die toekomstproof is. Die bovendien snel online gaat en die je slechts een paar tientjes per maand kost. Bovendien hoef je er zelf niet al te veel voor te doen.

Concentreren op je eigen business

Wij snappen precies hoe het gaat. Als ondernemer moet je simpelweg wel over een website beschikken, het ontbreekt je zelf echter aan tijd en specifieke kennis daar mee aan de slag te gaan. En dus zoek je een partner om een website te laten maken in Bergen op Zoom, een partner die je begrijpt. Die snapt dat jij je vooral moet concentreren op je eigen business maar toch graag snel met een website online komt. Wij ontzorgen je en het enige dat we aan je vragen is ons te vertellen wat jij nou een mooie website vindt, welke afbeeldingen jij bijzonder vindt en welke teksten sowieso op je website moeten komen. Met al die informatie gaan wij aan de slag en bouwen we op zo kort mogelijke termijn een concept, die we samen kritisch onder de loep nemen.

Zeer gebruiksvriendelijke website

Nog uitgebreider is het Full Service pakket, dat je 67 euro per maand kost. Uiteraard heb je nu alle functionaliteiten van de andere twee pakketten, plus de mogelijkheid de website in verschillende talen te vertonen, handig als je internationaal actief bent. Ook zit technisch onderhoud bij de prijs in en krijg je 5 uur per jaar gratis ondersteuning. Daarmee betekent dat je voor weinig geld heel veel krijgt. Je krijgt maatwerk aangeboden bovendien en een website die zeer gebruiksvriendelijk is.

Bekijk ons portfolio

Beginner, Professional en Full Service

Een website laten maken in Bergen op Zoom betekent dat jij als ondernemer de keuze maakt uit een van onze drie pakketten die we aanbieden: Beginner, Professional en Full Service. Kies je voor Beginner, dan betaal je slechts 37 euro per maand. In ruil krijg je een one-page website, een eigen MS-systeem, een domeinnaam, e-mail en webhosting. Daarnaast zijn alvast de modules voor een fotogalerij en een contactformulier ingebouwd.  Voor slechts tien euro heb je al Professional. Met dit pakket kun je ongelimiteerd pagina’s maken, heb je uiteraard ook je eigen CMS-systeem, e-mail, webhosting en bovendien wordt je website gekoppeld aan je social media kanalen. Ook is sprake van een responsive design. Dat wil zeggen dat je website mobielvriendelijk is. Beslist niet overbodig, want gebleken is dat steeds meer mensen surfen met alleen nog hun mobiele devices. En dus moet je site het ook op de smartphone goed doen en moet het niet te lang duren voor ie laadt. Want dan ben je simpelweg een klant kwijt. Het Professional pakket betekent bovendien dat er dagelijks een back-up van je website gemaakt wordt.

 

Website laten maken Bergen Op Zoom

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites
Website laten maken Bergen Op Zoom

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Technisch in orde voor SEO

Als je een website wilt laten maken in Bergen op Zoom, dan laat je dat uiteraard door ons doen. Waarom? Om de snelheid en de korte periode die we nodig hebben om je website online te hebben, om het feit dat we de website maken precies zoals jij dat in je hoofd had en omdat onze websites allemaal in technisch opzicht al klaar zijn voor SEO. Overweeg trouwens zeker ook ons in te schakelen voor online marketing, ook daar zul je geen spijt van krijgen. Tenslotte heb je de mogelijkheid steeds zelf pagina’s aan te passen en toe te voegen. Bovendien zijn onze websites mobielvriendelijk, iets dat echt noodzakelijk is in de huidige online wereld, waarin elke klant er een is en de consument heel gemakkelijk naar de buurman loopt als iets hem niet helemaal naar de zin is. Maak dus vandaag nog een afspraak en bedenk alvast welk pakket je wenst en kijk alvast naar andere websites om inspiratie op te doen voor je eigen website.

Tweede specialiteit

Nadat we het concept hebben bijgeschaafd en de fine-tuning achter de rug is, kan je website live. Uiteraard kun je ons ook na de lancering van je website vragen stellen over je website. Onze service houdt beslist niet op na de lancering. Al onze websites zijn technisch zover dat er SEO, zoekmachineoptimalisatie is dat, toegepast kan worden, waarmee we meteen bij een tweede specialiteit zijn uitgekomen. SEO is namelijk een belangrijk onderdeel binnen online marketing. Door SEO toe te passen krijg je al snel meer bezoekers op je website, en meer bezoekers leidt tot meer omzet.

 

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven - je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?