fbpx

Website laten maken Nijmegen

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Website maken Nijmegen

Het is voor ons vanzelfsprekend dat als je een website wilt laten maken in Nijmegen, je met ons in zee gaat.  Omdat we staan voor kwaliteit, je website bij ons heel snel online gaat en we zeer scherpe prijzen voor onze diensten vragen. Ook op het gebied van online marketing ben je bij ons aan het goede adres, we kunnen je dus op alle vlakken ontzorgen.

Meer dan een leuk online visitekaartje

Heb je als ondernemer geen website dan tel je niet langer mee. Een website is een must en is al lang de status van alleen een leuk online visitekaartje voorbij. Met een goede website verdien je geld en word je ook online succesvol. En ben jij online niet actief, de concurrent is dat dan wel. Je moet dus wel mee. We begrijpen als geen ander dat jij als ondernemer graag snel online wilt met je website en dat je niet de hoofdprijs wenst te betalen. Bovendien wil je er niet al te veel werk van hebben. Aan al die voorwaarden voldoen we, en dus is website laten maken in Nijmegen kiezen voor onze diensten. Omdat wij jou als ondernemer begrijpen.

Hoger in de Google ranking

Wij bieden je voor slechts een paar tientjes in de maand die online kickstart die je wenst. Bovendien maken we websites die technisch voldoen aan de eisen om SEO toe te kunnen passen, SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Door SEO toe te passen kom je hoger in de Google ranking. Dit levert je meer bezoekers op je website op en meer bezoekers betekent vaak ook meer omzet. SEO maakt deel uit van online marketing, ook al een specialiteit van ons. Ook op dat vlak kunnen we je ontzorgen. Kun jij je bezighouden met die zaken waarin jij uitblinkt.

Bekijk ons portfolio

Eerste opzet

Bij het maken van je website hebben we wel even je hulp nodig. Geef aan wat jij een mooie website vindt, welke foto’s en afbeeldingen zeker een plaatsje verdienen op je website en welke teksten je op je website wilt. Met al die info gaan wij aan de slag en maken we een eerste opzet. Als we die samen hebben bijgeschaafd, aangepast en zaken hebben toegevoegd, kan de website online. Dan sta je ook online je mannetje. Ook daarna houd je natuurlijk onze aandacht en neem jij met vragen contact met ons op.

Website laten maken Nijmegen

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

Interessante pakketten

Kies je voor het Full Service-pakket, dan heb je ook nog eens de mogelijkheid je website in verschillende talen te vertonen. Bovendien behoort technisch onderhoud tot je pakket en krijg je een aantal uren per jaar ondersteuning.  Interessante pakketten, die van website laten maken in Nijmegen echt maatwerk maken. Er is voor elke ondernemer een geschikt pakket.

Website laten maken Nijmegen

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Responsive design

Responsive design wordt steeds belangrijker, omdat in de toekomst waarschijnlijk alleen nog met mobiele devices gesurfd wordt. En dus moeten de formaten voor de smartphone kloppen en moet de website snel laden. Anders is de consument al lang en breed weer weg. Bovendien is online marketing toch wel cruciaal voor het succes van je website. Overweeg ook die optie en vraag naar de wijze waarop we dit toepassen. Want je kunt bij ons voor meer terecht dan alleen een website laten maken in Nijmegen. Andere reden om voor ons te kiezen is dat je website snel online gaat en geheel conform jouw wensen is gemaakt. Ze zijn in technisch opzicht klaar voor SEO en je kunt door het gebruiksvriendelijke CMS-systeem zelf pagina’s aanpassen. Wij bieden gewoon heel erg veel website voor maar heel weinig geld. En dat zal elke ondernemer beslist aanspreken. Maak dus snel een afspraak en bedenk alvast welk pakket past bij je online ambities en visualiseer ook alvast hoe je website eruit zou moeten zien.

Met SSL-certificaat

We bieden je drie pakketten aan, pakketten die passen bij elke situatie. Voor slechts 37 euro per maand heb je het Beginnerspakket. Voor weinig geld krijg je heel veel met een one-page website, een eigen CMS-systeem, een domeinnaam, e-mail, webhosting en modules voor een contactformulier en een fotogalerij. Voor tien euro meer krijg je het Professional-pakket. Nu kun je ongelimiteerd pagina’s aanmaken, beschik je eveneens over een eigen CMS-systeem, webhosting, e-mail en is er sprake van responsive design, iets dat noodzakelijk is om ook een mobielvriendelijke website te bieden. En dat wordt in deze moderne digitale wereld steeds belangrijker. Bij het professional-pakket krijg je een SSL-certificaat en doe je telefonisch en via de mail een beroep op de helpdesk. Bovendien wordt dagelijks een back-up van je website gemaakt.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven – je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?