fbpx

Website laten maken Tiel

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Website maken tiel

Een goede website levert je rendement op en is al lang veel meer dan alleen een online visitekaartje. Website laten maken Tiel is voor ons kiezen om zo verzekerd te zijn van een kwalitatief goede website waarmee je de concurrentie aan kunt. En dat alles tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Daarnaast kunnen we ook de online marketing voor onze rekening nemen.

Wij kunnen je ontzorgen

Als ondernemer wil je graag ontzorgd worden. Je wilt dat je website snel online komt en wilt niet te veel geld uitgeven. Daarnaast wil je er niet heel veel werk van hebben, je hebt het al druk genoeg met ondernemen immers. Door voor ons te kiezen en een website te laten maken in Tiel, heb je al voor een paar tientjes per maand een uitstekende website. Bovendien is je website snel online, want wachttijden, daar doen we niet aan. Met onze websites krijg je die gewenste online kickstart. Je kunt daarnaast ook kiezen voor onze online marketing.

Veel website voor weinig geld

Waarom je juist voor ons en dus voor website laten maken in Tiel moet kiezen? Omdat we snelheid bieden en je website dus snel online is én omdat je bij ons allesbehalve de hoofdprijs betaalt. Sterker nog: onze prijzen zijn zeer concurrerend; we bieden veel website voor weinig geld. Hoogste tijd dus om een afspraak te maken met een van onze medewerkers. Ondertussen kun jij al nadenken over welk pakket je graag zou willen en beeld jij je in hoe je website er ongeveer uit moet gaan zien. We staan te trappelen om snel voor je aan de slag te gaan zodat ook jij snel online successen kunt vieren

Bekijk ons portfolio

Full service pakket is het meest uitgebreide pakket

Een website laten maken in Tiel is een kwestie van kiezen. Zo bieden we drie pakketten in de vorm van Beginner, Professional en Full Service en daar zit ook dat pakket bij dat aansluit bij jouw specifieke wensen, zeker weten. Het Full Service pakket is het meest uitgebreide pakket dat we bieden; het pakket kost je 67 euro per maand. Ten opzichte van de andere twee pakketten krijg je de optie om de website in meerdere talen te vertonen, perfect voor als je internationaal actief bent. Bovendien zit bij dit meest uitgebreide pakket technisch onderhoud in en krijg je een aantal uren ondersteuning aangeboden. Met het Professional pakket kun je ook prima uit de voeten. Je krijgt de kans om ongelimiteerd pagina’s aan te maken, een eigen CMS-systeem, een domeinnaam, e-mail, webhosting, een responsive lay-out, een website met een SSL-certificaat, terwijl je ook steeds een beroep kunt doen op de helpdesk, via de telefoon en de mail. Ook wordt er dagelijks een back-up gemaakt van je website.  Voor dit ook zeer uitgebreide pakket ben je slechts 47 euro per maand kwijt.

Website maken tiel

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

Interessante teksten en blogs

Binnen online marketing speelt SEO, zoekmachineoptimalisatie, een grote rol. Daarom ook maken we al onze websites in elk geval technisch geschikt om dit toe te kunnen passen. SEO zorgt snel voor meer bezoekers op je website, en meer bezoekers levert je gegarandeerd meer omzet op. Wat jij in dat kader zou moeten doen is het plaatsen van interessant teksten of blogs, al kunnen we ook dit voor onze rekening nemen. We kunnen je, als je dat wilt, volledig ontzorgen.

Website laten maken Tiel

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Fine-tuning

Bij het maken van de website hebben we wel je hulp nodig. We willen graag van je weten wat jij nou een mooie website vindt, welke afbeeldingen je beslist op je eigen website wilt en welke teksten onmisbaar zijn. Met die informatie gaan wij aan de slag en maken we een eerste concept. Dat concept passen we samen aan, we voegen zaken toe en doen samen de fine-tuning voor je website live gaat. Ook nadien zijn we je vraagbaak en doe je nooit tevergeefs een beroep op ons als je met prangende vragen zit. Website laten maken in Tiel staat voor maatwerk en snelheid. Zeker in de online wereld heb je ook geen tijd te verliezen.

 

Vriendelijk voor mobiele devices

Responsive design? Dat is het mobielvriendelijk maken van je website. Belangrijk, want het gaat er naar toe dat websites alleen nog maar met mobiele devices bekeken worden. Je website moet het goede formaat hebben en ook de laadtijd moet kort zijn. Anders bestaat het gevaar dat de bezoeker afhaakt en voor een andere aanbieder kiest. Het goedkoopste pakket dat we bieden is ‘Beginner’ dat je slechts 37 euro per maand kost. Dan krijg je een one-page website, een eigen CMS-systeem, een domeinnaam, e-mail, webhosting en modules voor een fotogalerij en een contactformulier. Uiteraard krijg je dit ook bij de andere twee pakketten.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven – je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?