fbpx

Website laten maken Venlo

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

website maken venlo

Als ondernemer wil je ontzorgd worden. Je wilt gewoon snel een website die je maandelijks niet te veel geld kost en waar je zelf niet al te veel omkijken naar hebt. Wij begrijpen dat en dus ben je als je een website wilt laten maken in Venlo bij ons aan het juiste adres. Wij bieden veel voor weinig en begrijpen dat jij je tijd liever besteedt aan jouw bedrijf en aan die dingen die jij goed beheerst. Website laten maken in Venlo is zakendoen met ons. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je ontzorgd wordt.

We kijken samen kritisch naar het concept

Een website laten maken in Venlo is in onze ogen heel simpel. Jij laat ons weten wat jou aanspreekt, wat jij mooie websites vindt en wat jij belangrijk vindt. Aan de hand daarvan gaan wij voor je aan de slag. Dat resulteert in een eerste concept, waar we samen kritisch naar kijken. Aan dat concept gaan we schaven en we voeren desgewenst aanpassingen door. Pas als alles naar wens is, gaat je website live.

Jouw ideaalplaatje

Kies je voor onze website, dan ben je in staat zelf zoveel pagina’s aan te maken als je wilt en kun je dus zelf aanpassingen doorvoeren. Uiteraard zorgen we ervoor dat je website mobielvriendelijk is; gebleken is dat steeds meer mensen met behulp van hun smartphones en tablets websites checken. En dus moet ook jouw website daar goed functioneren, anders zoekt de moderne consument het al heel snel elders. Website laten maken Venlo? Maak snel een afspraak zodat we snel voor je aan de slag kunnen. Denk alvast na hoe jouw ideaalplaatje eruit ziet en bekijk alvast de pakketten die aansluiten bij jouw wensen. Hoe eerder namelijk wij ook jouw website online hebben. 

Bekijk ons portfolio

Specialist in het bouwen van websites

We begrijpen dat jij ontzorgd wilt worden en daar houden we rekening mee. Als je ook kiest voor onze online marketing, dan vragen we je niets meer dan zo nu en dan een interessante nieuwe tekst op je website te plaatsen. Voor de rest heb je geen omkijken naar je website, die je snel rendement op zal leveren.  Dat steeds meer mensen een beroep doen op ons als specialist in website laten maken in Venlo, is best logisch. Wij begrijpen namelijk dat je snel online wilt en dat je niet de hoofdprijs wilt betalen.  We snappen dat jij in beginsel de prioriteiten elders hebt liggen en daarom proberen we je zo goed mogelijk te ontzorgen. Bovendien leveren wij de website zoals jij dat voor ogen had. Wat dat betreft lijken we steeds weer in staat om jouw gedachten te vertalen naar een functionele website die je ook online succes zal brengen. En je moet tegenwoordig online gewoon meedoen, wil jij je als ondernemer handhaven in een wereld waar de concurrentie vaak moordend is.

 

Website laten maken venlo

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites
Website laten maken Venlo

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Een website laten maken in Venlo als online visitekaartje

We bieden veel voor weinig; een website die geheel conform jouw wensen is gemaakt en technisch in orde is voor het toepassen van zoekmachine optimalisatie. SEO, want zo wordt dit ook genoemd, is ontzettend belangrijk. Hoe hoger je in de ranking van Google komt, hoe meer bezoekers je op je website krijgt en hoe groter de kans op meer omzet is. Vergeet niet dat je website veel meer is dan alleen een online visitekaartje. Door voor ons te kiezen als je een website wilt laten maken in Venlo krijg je een website waarmee je online successen kunt gaan vieren. Waarmee je extra omzet genereert.

Sociale media kanalen

We bieden drie aantrekkelijke pakketten. ‘Beginner’ is een pakket waarvoor je slechts 37 euro per maand betaalt. Je krijgt dan een one-page website met een eigen CMS-systeem, een eigen domeinnaam, e-mail en inclusief webhosting. Bovendien zijn er modules ingebouwd voor een fotogalerij en een contactformulier. Betaal je tien euro meer, dan krijg je het ‘Professional’ pakket. In vergelijking met het goedkoopste pakket krijg je de gelegenheid ongelimiteerd pagina’s aan te maken en worden je sociale media kanalen gekoppeld. Er wordt bij dit pakket responsive lay-out gebruikt, om mobielvriendelijkheid te garanderen.  Je krijgt een SSL-certificaat bij je website en kunt steeds een beroep doen op onze helpdesk. Van je website maken we bovendien elke dag een back-up. Tenslotte is er voor 67 euro per maand het Full Service pakket, het meest uitgebreide pakket met als extra de optie je website in meerdere talen te laten zien, met technisch onderhoud en met op jaarbasis een aantal uren gratis ondersteuning. En zo betekent een website laten maken in Venlo dat je altijd kunt kiezen voor dat pakket dat bij je past. We kunnen altijd maatwerk leveren.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven - je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?