fbpx

Website laten maken Helmond

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Website maken Helmond

Als ondernemer kun je simpelweg niet zonder website, zeker nu de concurrentie moordend is en iedere klant er een is. Als ondernemer wil je snelheid; een website die snel online is. Daarnaast wil je als ondernemer niet te veel betalen. En dus ben je als je een website wilt laten maken in Helmond bij ons aan het juiste adres. Omdat wij jou als ondernemer heel goed begrijpen. Kies een van onze pakketten en doe ook zaken met ons op het gebied van online marketing; dan lijkt succes echt verzekerd.

Website is technisch al in orde voor het toepassen van SEO

Al voor een paar tientjes per maand maken wij voor jou een uitstekende website waarmee je de online concurrentie aan kunt en waarmee je scoort.  Want in onze optiek is een website meer dan een online visitekaartje. Bovendien krijg je een website die klaar is voor de toekomst en dus technisch in orde is voor zoekmachineoptimalisatie, SEO dus. SEO is belangrijk om hoger in de Google ranking te komen. Dat betekent namelijk meer bezoekers op je website en meer bezoekers kan ook zomaar meer omzet betekenen. SEO is een van de online marketingtechnieken die we ook al beheersen en waarvoor je behalve een website laten maken in Helmond ook prima bij ons terecht kunt. Onze websites geven je een online kickstart. Je staat ook online meteen op de kaart.

Jij geeft input, wij maken een eerste concept uitvoering

Wat we van je nodig hebben is input: wat vind jij nou mooie websites en welke foto’s en afbeeldingen heb je of spreken je heel erg aan? Zijn er teksten die je per se op je website wilt plaatsen? Met al die informatie gaan wij aan de slag en maken we een eerste concept van de website. Uiteraard mankeert daar nog het een en ander aan en dus gaan we samen finetunen, net zo lang tot de site helemaal goed is en live kan. Ook daarna doe je natuurlijk altijd een beroep op onze medewerkers als je vragen hebt of je website verder wilt uitbreiden.

Bekijk ons portfolio

Kies ook voor onze online marketing

Waarom je met ons in zee moet gaan? Daar zijn meerdere redenen voor te bedenken. Zo kunnen we altijd zorgen dat je website heel snel online gaat. We beseffen dat je niet lang wilt wachten. Daarnaast zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk (lees: bijzonder scherp) en wordt er een website gemaakt die volledig aansluit bij jouw wensen. Jij bent Koning, het gaat erom dat de website voldoet aan jouw verwachtingen. Verder is het handig dat de websites als SEO technisch in orde zijn. Want behalve voor een website laten maken in Helmond, zijn wij ook het adres voor alles wat met online marketing te maken heeft. Met onze websites kun je zelf je pagina’s aanpassen en bovendien zijn onze websites bijzonder mobielvriendelijk. Erg belangrijk, want recent onderzoek heeft uitgewezen dat steeds meer mensen vooral met de mobiele devices surfen. En duurt het te lang voor je website mobiel goed zichtbaar is en geladen is, dan klikt de ongeduldige consument van nu snel weg. Ook dat is een zekerheidje in de online wereld.

Redenen genoeg dus om snel een afspraak te maken met een van onze medewerkers. Als jij je alvast verdiept in hoe je website er ongeveer uit moet komen te zien en kijkt naar de verschillende pakketten, dan weet je zeker dat je website snel live kan gaan.

Website laten maken Helmond

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites
Website laten maken Helmond

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Website ook goed te bekijken op mobiele devices

Dan moet je nog een pakket kiezen, we bieden er drie.  Voor slechts 37 euro heb je al het pakket Beginners. Daarvoor heb je een one-page website, een eigen CMS-systeem, een domeinnaam, webhosting en e-mail. Bovendien zijn de modules voor een fotogalerij en een contactformulier al ingebouwd.  Voor maar tien euro meer heb je al het Professional pakket; nu maak je ongelimiteerd pagina’s aan, heb je een eigen CMS-systeem, e-mail, webhosting en worden je social media kanalen gekoppeld aan je website. Ook is nu sprake van een responsive lay-out, waardoor je website ook prima te bekijken is met behulp van alle mobiele devices, ook bepaald niet onbelangrijk.

Het Full Service pakket

Het kan echter nog completer met het Full Service pakket. Je kunt dan als je internationaal actief bent de website in meerdere talen vertonen en krijgt technisch onderhoud en vijf uur per jaar ondersteuning. Van zowel het Professional als het Full Service pakket worden elke dag opnieuw back-ups gemaakt. En zo hebben we voor iedereen het geschikte pakket en daarmee wordt website laten maken Helmond echt maatwerk.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.