fbpx

Website laten maken Hilvarenbeek

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Website laten maken Hilvarenbeek

Als ondernemer wil je dat je website snel online staat. Je wilt een goede en goedkope website en je wilt er zelf niet heel veel werk aan hebben. Website laten maken in Hilvarenbeek –door ons dus- snapt deze opvatting van de ondernemer en biedt een uitstekende website voor weinig geld. Bovendien kan snel geleverd worden en kunnen we je op alle mogelijk gebieden ontzorgen.

Geef aan wat jij nou een mooie website vindt

Een website is onmisbaar tegenwoordig. Je verliest de slag als je online niet vindbaar bent. En dus wil je snel een website. Als jij ons aangeeft wat jij nou een mooie website vindt, ons laat zien wat jij leuke afbeeldingen en foto’s vindt en teksten geeft die per se op je website moeten, gaan we meteen voor je aan de slag. We maken een concept dat we vervolgens met jou gaan bespreken. We passen de website aanhalen bepaalde zaken weg en voegen eventueel nieuwe dingen toe, net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Is dat het geval, dan kan je website gelanceerd worden en doe je mee in de online wereld. Ook daarna zijn we er natuurlijk voor je, onze samenwerking is na het live gaan van de website niet voorbij.

We nemen je werk uit handen

En zo is website laten maken Hilvarenbeek maatwerk, want er is voor iedereen een passend pakket beschikbaar waarmee je prima uit de voeten kunt. In tegenstelling van wat mensen nog weleens denken is een website veel meer dan alleen een online visitekaartje. Met een goede website maak je rendement en vergroot je de omzet. Website laten maken in Hilvarenbeek zorgt er daarom voor dat je steeds verder kunt met je website, dat je zelf de pagina’s aan kunt passen en dat je online marketing toe kunt passen om maar zo hoog mogelijk in de Google ranking te komen. Zonder website tel je niet mee. Aan de andere kant wil je niet te veel tijd aan online besteden. Liever ben jij met die dingen bezig die jij goed kunt. Laat je door ons ontzorgen en laat ons behalve je website maken ook online marketing toepassen. Desgewenst kunnen we ook voor goede content zorgen. Daardoor wordt zo goed als alle online werk je uit handen genomen.

Bekijk ons portfolio

Eigen CMS-systeem

Website laten maken Hilvarenbeek betekent dat je kiest voor een van de drie aangeboden pakketten. Voor slechts 37 euro per maand heb je pakket ‘Beginner’. Je krijgt dan een one-page website met een eigen domeinnaam, webhosting en e-mail en werk je op je eigen CMS-systeem. Bovendien worden modules ingebouwd voor een fotogalerij en een contactformulier. Je kunt ook kiezen voor het ‘Professional’ pakket, een pakket dat je tien euro meer per maand kocht. Met dit pakket kun je ongelimiteerd pagina’s aanmaken en beschik je uiteraard ook over een eigen CMS-systeem, webhosting, e-mail en eigen domeinnaam. Bovendien wordt responsive design gebruikt en krijg je een SSL-certificaat bij je website. Bovendien kun je steeds een beroep doen op de helpdesk en wordt er dagelijks een back-up van je website gemaakt en worden je social media kanalen gekoppeld aan je website.

Website laten maken Hilvarenbeek

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

 

Website laten maken Hilvarenbeek

Website laten maken in Hilvarenbeek? Dat biedt nogal wat voordelen. Kwaliteit, snelheid en klaar voor de toekomst; dat zijn kernwaarden zoals we je graag ontzorgen en onze prijs- kwaliteitsverhouding meer dan uitstekend is. Maak vandaag dus een afspraak en denk alvast na over hoe jouw website eruit moet komen te zien en welk pakket het best aansluit bij jouw wensen. Kunnen we straks meteen een de slag.

Website laten maken Hilvarenbeek

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Ook voor online marketing

De websites die we maken zijn technisch gereed om SEO toe te passen, zoekmachineoptimalisatie. SEO vormt een wezenlijk onderdeel van online marketing, ook iets dat we graag voor je doen. SEO moet ervoor zorgen dat je hoger in de Google-ranking komt en dat levert je meer bezoekers op. En hoe meer bezoekers, hoe meer omzet je gaat scoren. Desgewenst kunnen we nadat je website live is gegaan meteen met online marketing aan de slag.

In verschillende talen

Responsive design is belangrijk, want dit zorgt ervoor dat je website ook op mobiele devices goed zichtbaar is. En juist dat wordt steeds belangrijker, want nu al worden websites voor het grootste deel bezocht via mobiele apparaten. Tenslotte is er nog het Full Service pakket. Dit pakket kost je 67 euro per maand en biedt alles wat de andere twee pakketten ook bieden. Daarnaast kun je met dit pakket de website in meer talen laten vertonen, iets dat interessant is als je internationaal actief bent.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven – je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?