fbpx

Je nieuwe website laten maken in Waalwjk

Ondernemen is vooruitgang. Gelukkig begrijpen veel ondernemers in Waalwijk dat maar al te goed.

Zij weten dan ook dat een bedrijf runnen zonder website tegen het onmogelijke aanligt.

Toch kiezen veel ondernemers uit Waalwijk voor logge websites die geen enkel doel bereiken. Zonde en onnodig als het aan ons ligt.

Als webbouwer in Waalwijk kijken wij hier anders tegenaan.

plugins-img

Kies voor webbouwers die focussen op jouw succes

Veel webbouwers doen niets anders dan het bouwen van een website. Dat is ook hun enige doel: er moet een website komen.

Browsr pakt een websitetraject juist heel anders aan. Het enige dat ons interesseert is dat wij onze klanten vooruit helpen. Voor veel bedrijven betekent dat een stijging in omzet. Daar zijn onze websites dan ook volledig op ingericht. Andere klanten hebben bijvoorbeeld al een website, maar die doet niet wat hij geacht wordt te doen. Ook dan helpen wij graag, bijvoorbeeld met onze Wordpress Helpdesk Service.

We komen dan ook graag bij je langs om de mogelijkheden van jouw nieuwe website door te spreken en bovenal een goede online strategie te bepalen. Wanneer zien we elkaar in Waalwijk?

werk-right-img
maatwerk-left-img

Wordpress website laten maken in Waalwijk

Als websitebouwers zijn wij helemaal fan van en gespecialiseerd in Wordpress. Ons bedrijft heeft de keuze gemaakt om enkel met WordPress als CMSte werken,  vanwege verschillende redenen.

Ten eerste is het een open source platform, wat betekent dat het gratis te gebruiken is en er een grote community van ontwikkelaars is die regelmatig updates en plugins ontwikkelen. Dit maakt het eenvoudig om aanpassingen te maken en functionaliteiten toe te voegen aan de website.

Bovendien is WordPress eenvoudig te gebruiken, zelfs voor mensen zonder technische achtergrond, waardoor het gemakkelijk is om content te beheren en te publiceren.

Daarnaast biedt WordPress een grote verscheidenheid aan thema’s en plugins die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de website.

Kortom, WordPress is een flexibel, gebruiksvriendelijk en kosteneffectief CMS waarmee we als webbouwers graag werken. Aan de hand van jouw wensen bouwen wij de perfecte website, waarbij we de techniek afstemmen op de functionaliteiten die jij graag in je nieuwe website wilt hebben. Op deze wijze bouwen wij een professionele website die helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Wil jij dus een professionele website laten bouwen voor jouw bedrijf in Waalwijk en omstreken? Dan staan wij graag voor je klaar!

Goed vindbaar en doelgericht

Als webbouwers kijken wij niet alleen naar de wensen van de klant bij het ontwikkelen van een website, maar we hebben ook oog voor de vindbaarheid en SEO aspecten van de website. Dit betekent dat we ons als team bezighouden met het kiezen van de juiste zoekwoorden, het optimaliseren van de laadtijd van de website, het zorgen voor een goede structuur en navigatie van de website, en het optimaliseren van de inhoud van de website voor zoekmachines.

Als team begrijpen we het belang van SEO-optimalisatie, omdat het de zichtbaarheid en vindbaarheid van de website in zoekmachines zoals Google kan verbeteren. Door deze factoren te optimaliseren, kan de website hoger ranken in de zoekresultaten, wat resulteert in meer organisch verkeer en een groter bereik onder potentiële klanten.

Daarom blijven we als team op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de website van onze klanten optimaal presteert op het gebied van zichtbaarheid en vindbaarheid. We streven ernaar om de website niet alleen functioneel en aantrekkelijk te maken, maar ook goed geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat onze klanten de beste resultaten kunnen behalen.

white-label-webdesign-img
website-design-left-img

Wat kost een website laten maken in Waalwijk?

Door vooraf goed in kaart te brengen wat de wensen van de klant zijn en wat er nodig is om deze te realiseren, kunnen we als team een accurate schatting maken van de kosten en de klant een duidelijk beeld geven van wat er kan worden verwacht.

Als webbouwer maken we bij de ontwikkeling van een website gebruik van het Content Management Systeem (CMS) WordPress, waardoor we al flink wat kosten kunnen besparen. De keuze voor plugins of technieken kan van invloed zijn op de kosten. Zo kan het gebruik van bepaalde plugins of technieken extra functionaliteit toevoegen aan de website, maar ook zorgen voor meer complexiteit en daarmee hogere ontwikkelingskosten.

Het is daarom van belang om als webbouwer samen met de klant te bespreken welke functionaliteit gewenst is op de website en welke plugins of technieken hiervoor nodig zijn.

Graag komen we dan ook bij jullie in Waalwijk langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Beheer & onderhoud van jouw nieuwe website

Als webbouwer kunnen we onze klanten niet alleen helpen bij de bouw van een website, maar ook bij het beheer, onderhoud en hosting ervan. Het beheer van een website kan bestaan uit het regelmatig updaten van het CMS, thema en plugins, het bijhouden van content, het optimaliseren van de website voor zoekmachines en het monitoren van de websiteprestaties.

Daarnaast is het onderhoud van een website van belang om ervoor te zorgen dat de website goed blijft werken en veilig blijft. Denk hierbij aan het regelmatig maken van back-ups, het controleren op malware en het beveiligen van de website tegen hackers.

Naast het beheer en onderhoud kunnen we ook hostingdiensten aanbieden. Door de website bij ons te hosten, kunnen we ervoor zorgen dat de website snel laadt en goed bereikbaar is voor bezoekers. We kunnen verschillende hostingpakketten aanbieden, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website, het aantal verwachte bezoekers en de gewenste servicelevel.

Als webbouwer kunnen we onze klanten op deze manier volledig ontzorgen op het gebied van websitebeheer, onderhoud en hosting. Door regelmatig onderhoud en monitoring van de websiteprestaties kunnen we mogelijke problemen vroegtijdig signaleren en oplossen, zodat de website altijd optimaal blijft presteren.

wordpress-support-right-img
de-voordelen-left-img

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie.

Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. Of het nu gaat om het maken van een nieuwe website of om het aanpassen van een bestaande Wordpress website, onze developers gaan door totdat jij tevreden bent.

We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn en kan jouw bedrijf uit Waalwijk door blijven groeien.

Google-review-img
gmb-button
André KokAndré Kok
06:46 22 Feb 24
Binnen één dag is mijn website al veel sneller gemaakt door Browsr.nl waardoor er een einde komt aan heel veel ergernis. Ik had zelf al van alles geprobeerd zonder succes. Ik ben heel blij met dit bedrijf!
Rob HeuversRob Heuvers
15:21 21 Jan 24
zeer goede service en snelle hulp.
André LensinkAndré Lensink
19:48 30 Nov 23
We werden erg snel en goed geholpen. Het heeft onze site sterk verbeterd. Ook de technische vragen die ik achteraf nog stelde werden vlot en goed beantwoord.
Kelly Van den TolKelly Van den Tol
13:32 01 Nov 23
Super snel en goed geholpen! Mijn website is nu razendsnel, super blij mee!
Gert RuijerGert Ruijer
06:09 15 Oct 23
Browsr heeft fantastisch werk geleverd. Snel, prettig en direct contact. Mijn site is nu supersnel, en werkt helemaal zoals gewenst. Top!
Web Eagle - EdeWeb Eagle - Ede
07:56 10 Oct 23
Bram van Browsr levert serieus goed werk. Voor het optimaliseren van een Wordpress Elementor website kun je bij hen terecht. Heel snel geregeld met een prachtig resultaat en goede service ook na de optimalisatie. Absolute aanrader.
esad Ustaesad Usta
11:22 25 Sep 23
Wij hebben onze website laten versnellen door Browsr.Dit werd zeer snel en professioneel uitgevoerd. Zelfs na een foutje op de website hebben ze dit binnen het uurtje terug opgelost.
Arjan De Wilde MuisArjan De Wilde Muis
14:41 01 Aug 23
De snelheid van onze website was negatief voor de customer experience. Dankzij Browsr loopt de site nu soepel en snel en kunnen we weer nieuwe stappen zetten met ons assortiment.
Daniël DedyDaniël Dedy
08:55 17 Jun 23
Mijn Woocommerce webshop liep gigantisch traag en op mobiel was dit een ramp qua snelheid. Ik zocht een partij die onze webshop kon versnellen.Ik kwam op mijn zoektocht het bedrijf Browsr tegen op het internet en las aardig wat goede reviews hierover van andere klanten. Contact opgenomen en snel een e-mail teruggekregen van Bram met de mogelijkheden en prijzen. Ik ging hiermee akkoord alleen ik moest wel onze factuur van tevoren betalen alvorens ze aan de slag gingen. Ik was hier in beginsel wat terughoudend over, omdat dit normaliter niet gebruikelijk is. Na contact bevestigde Bram per e-mail dat ik het volledige bedrag terug zou krijgen als ze niet de gegarandeerde en beloofde snelheid optimalisatie zouden waarmaken. Hiermee akkoord gegaan, omdat ik alle gegevens had gecontroleerd en alles zwart op wit had staan.De heren van Browsr hebben geen valse beloftes gedaan en hebben zelfs meer voor ons gedaan dan beloofd. Zo zat er ook een fout in ons Wordpress thema wat voor issues zorgde en dat hebben ze ook kosteloos gefixt. De webshop loopt lekker zowel op desktop als mobiele apparaten.Grote pluspunten van Browsr zijn het snelle contact, de continu updates per e-mail en de prijs/kwaliteit verhouding. Wij hebben nog een aantal websites en op korte termijn willen we nog een extra Europese webshop lanceren voor zowel de B2C als de B2B. We zullen jullie dan ook in gedachte houden.Daniel
Ik ben heel blij met de service van Browsr. Van een trage site naar een hele dikke A status in Google. Goeie service en ondersteuning.
Sharda SomaiSharda Somai
02:29 09 Dec 22
Zeer tevreden over Browsr met het ontwerpen van mijn website. De dienstverlening verloopt elke maand heel goed. Het draagt bij aan het onderhoud van mijn website. Ik raad jullie Browsr zeker aan.
Sabine FleurSabine Fleur
15:18 21 Oct 22
Sinds een jaar werk ik samen met Browsr, met name met Bram Vullings. Mijn website Localhotspots valt onder hun beheer en hebben de site geoptimaliseerd en onderhouden de site perfect. Verder bieden ze uitstekende service, denken met je mee en geven altijd snel terugkoppeling. Ik zou Browsr absoluut aanbevelen.
TapToConnect VOFTapToConnect VOF
11:53 14 Oct 22
Browsr heeft ons enorm goed geholpen met een pittig WordPress vraagstuk: het sneller maken van een multisite. De samenwerking met Bram Vullings (Browsr) hebben wij als zeer prettig ervaren! Zoek je een partij met veel expertise over WordPress en webhosting dan raden wij Browsr.nl ten zeerste aan!
Niels ZeeNiels Zee
09:59 09 Sep 22
Browsr heeft ons gehelpen met het versnellen van onze Wordpress websites en het helpen van bug fixing van een Wordpress site. Zelden een partij gezien die zo kort op de bal zit, behulpzaam is en snel (goed) werk levert. Ik raad ze zeker aan.
js_loader
woocommerce
Wordpress-Care
Malware-Verwijderen
php
Wordpress-Versnellen
Back-Up
Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?