fbpx

Woocommerce koppelen aan ACA

ACA Winstore en Woocommerce integratie

WOOCOMMERCE KOPPELEN

NAADLOZE INTEGRATIE

MET ACA WINSTORE

WOOCOMMERCE & ACA WINSTORE KOPPELING

Veel winkels, met name in de kleding- en fashion branche, gebruiken ACA Winstore als kassasysteem en voorraadbeheersysteem. Nu steeds meer verkoop door de lockdowns online plaats moet vinden, is er ook steeds meer vraag naar koppelingen tussen ACA Winstore en Woocommerce. 

Browsr houdt zich dagelijks bezig met het koppelen van Woocommerce aan verschillende kassasoftwarepakketten. ACA Winstore koppelingen komen dan ook regelmatig bij ons voor. 

Wij hebben geen standaard koppelingsplugins zoals veel partijen hebben, maar maken maatwerk gebaseerd op de wens van de winkelier. Voor de ene winkelier is ACA volledig leidend en moeten alle data volledig gesynchroniseerd worden, voor de andere is het voldoende om de voorraad bij te houden en de verkopen te registreren. 

Neem dus ook gerust contact met ons op om de wensen te bespreken. Vaak kunnen wij een koppeling tussen Woocommerce en ACA Winstore al goedkoop realiseren, doordat we verschillende modules hebben ontwikkeld die we bij iedere koppeling opnieuw kunnen gebruiken. 

 

Stop met handmatig data overtypen van ACA naar Woocommerce en andersom: dit kan volledig automatisch en realtime. 

kledingwinkel - k

Laat Browsr de koppeling tussen ACA en Woocommerce maken, zodat u zich kunt focussen op het runnen van uw winkel

Koppelen van ACA Winstore en WooCommerce – fluitje van een cent

Er zijn twee manieren om een koppeling te realiseren tussen de kassasoftware van ACA Winstore en Woocommerce. De ene manier werkt door middel van bestanden die op en neer gestuurd worden, de andere, meest moderne manier, werkt met een live integratie. Deze laatste methode is de enige die wij toepassen, simpelweg omdat de methode met bestanduitwisseling gewoon niet meer voldoet aan de behoefte van realtime informatie. 

Ook het omzetten van bestandsynchronisatie van ACA Winstore naar een live-koppeling met Woocommerce behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. 

Browsr heeft in de loop der jaren al verschillende modules ontwikkeld voor een Woocommerce-ACA Winstore integratie, waardoor we heel snel een basissynchronisatie hebben staan. De voorraad synchroniseren van Woocommerce met ACA Winstore is dan ook een fluitje van een cent. 

 

 

Wat kost een koppeling tussen Woocommerce en ACA?

De prijs van een koppeling tussen ACA en Woocommerce is niet 1-2-3 te geven. Dit komt omdat wij niet met vaste plugins werken, maar alles op maat bouwen. Uiteraard hebben wij verschillende modules klaarstaan, waardoor de basis snel te realiseren is. Deze wordt echter in alle gevallen nog aangepast op uw specifieke wensen. 

Wij hebben veel klanten waar we met een basissynchronisatie begonnen, maar die toch maandelijks uitbreidingen op de koppeling met ACA Winstore willen. Dit gebeurt vooral bij winkels die steeds meer online gaan verkopen. Doordat ze steeds meer data gaan synchroniseren, en bijvoorbeeld koppelingen gaan maken met Bol.com, is de behoefte van realtime voorraadinformatie groter en dienen er bijvoorbeeld ook retourboekingen naar ACA gestuurd te worden. Ook hier hebben we losse modules voor die dit kunnen realiseren. 

Neem dus zeker contact op via het contactformulier hier beneden, zodat we een gerichte prijs kunnen geven voor een koppeling met ACA Winstore en uw Woocommerce winkel. 

Hoe kunnen wij u helpen?

HOE HET WERKT?

1. Vul dit formulier in.

2. Onze expert neemt per email contact met u op omtrent uw wensen en vragen.

3. Op basis daarvan ontvangt u één of meerdere adviezen van onze zijde.

4. U zit nergens aan vast en er zijn geen verplichtingen.

WORDPRESS VERSNELLEN WORDT GEMAKKELIJK MET BROWSR

WordPress versnellen is een veelvoorkomend verzoek bij Browsr. Er zijn namelijk veel factoren die een WordPress website vertragen. En een traag werkende website heeft veel nadelen. Daarom is het belangrijk om uit te vinden wat de laadtijd van jouw website is.

webshop laten maken restaurant

Samen een succesvol avontuur starten?

SUCCESVOLLE WEBSITES & WEBSHOPS

Wat je online plannen ook zijn, laat het een investering zijn die omzet genereert voor je bedrijf. Wij helpen je om online te stralen en jouw dromen te realiseren. Wil jij vandaag nog starten om je online business te laten groeien?

webshop laten maken restaurant

Tevreden klanten

Huiskes
Taxi Atlas wordpress website
TU Eindhoven doftware ontwikkeling

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Benieuwd naar wat wij allemaal maken?

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?