fbpx

Wordpress website bouwer

Ontvang nu gratis ons Inspiratie Magazine

Wordpress website bouwer

Als ondernemer mis je vaak de tijd om zelf met het bouwen van een website aan de slag te gaan. Bovendien denken nog steeds veel ondernemers dat dit ontzettend veel geld kost. Overigens mis je als ondernemer vaak de specifieke kennis om een goede website in elkaar te zetten. Bij ons krijg je voor een klein maandelijks bedrag een functionele en snelle website met een prachtig design. Een website die meer is dan een online visitekaartje, want je wilt online natuurlijk ook scoren, omzet maken en geld verdienen. Dat kan bij ons, wij zijn ondertussen dé WordPress website bouwer.

Wij bieden je een online kickstart!

Als WordPress website bouwer geven wij je online een kickstart. In no-time heb je een website die geheel naar jouw wensen is gebouwd. Jij hoeft alleen maar aan te geven wat je wensen zijn, vervolgens gaan wij voor je aan de slag. Je krijgt dan de beschikking over een website die voldoet aan jouw wensen en die technisch in orde is op het gebied van SEO, zoekmachineoptimalisatie. Jij wilt immers zoveel mogelijk bezoekers op je website. Als je hierna zeer regelmatig nieuwe content op je website plaatst, komt het allemaal prima in orde. En mocht je dit nou niet lukken, dan kunnen wij dit eventueel ook voor onze rekening nemen.

Een website die naadloos aansluit bij al jouw wensen

Daarnaast bieden wij je als dé WordPress website bouwer, je nog de optie ‘Full Service’ aan. Dit is het ‘Professional’ pakket met de extra opties om de website in meerdere talen te laten draaien en om een betaalmodule aan je website toe te voegen. We verzorgen bovendien ook technisch onderhoud en je hebt op jaarbasis recht op 5 uur gratis ondersteuning. Kortom; als WordPress website bouwers hebben we altijd een pakket beschikbaar dat naadloos aansluit bij jouw specifieke wensen. Dit ook nog eens tegen een laag tarief. Dat een website standaard veel geld kost, is iets dat we dan ook graag naar het rijk der fabelen verwijzen.

Bekijk ons portfolio

We hanteren een transparante en buitengewoon overzichtelijke werkwijze

Onze werkwijze is als WordPress website bouwer transparant en buitengewoon overzichtelijk. Als we besluiten met elkaar in zee te gaan dan stuur jij ons zoveel mogelijk informatie over hoe jouw design er uit hoort te zien. Je mag ons voorbeelden sturen en voorziet ons van teksten, foto’s en afbeeldingen die jij graag op je website terug wilt zien. Ook geef je aan over welke menu-pagina’s je wilt beschikken. Met al die informatie gaan wij aan de slag en maken we een concept van je nieuwe website. Dat concept gaan we vervolgens met elkaar bespreken en bekijken. Aan de hand van de bevindingen doen we aanpassingen, voegen we onderdelen toe of halen we die juist weg. Als de aanpassingen en wijzigingen doorgevoerd zijn, kan de website live. Jij bent vervolgens de trotse eigenaar van je eigen website.

Wordpress website bouwer

Hoe ziet onze service eruit?

webdesign
seo
webshop

Samen een succesvol avontuur starten?

Gratis consult inplannen

online marketing
digitale conversie
websites

One-page website met eigen CMS-systeem

Al voor 37 euro per maand bieden wij als WordPress websitebouwer je een one-page website aan. Dit inclusief een eigen CMS-systeem, een domeinnaam, e-mail en hosting. Daarnaast wordt er een fotogalerij module en een contactformulier module aangemaakt.  Door voor deze optie te kiezen heb je al heel snel de beschikking over een eigen website, gemaakt door een gespecialiseerd bedrijf, dat ondertussen niet voor niets dé WordPress website bouwer genoemd wordt. Hoewel we dit pakket ‘Beginner’ noemen is het een prima pakket om online een goede start te maken.

Meer bezoekers betekent vaak ook meer omzet

Op het moment dat de website online gaat, kunnen wij als WordPress website bouwer ook eventueel met je online marketingtraject aan de slag gaan. Ook wat betreft online marketing bieden we jou als ondernemer mooie pakketten. We zullen er dan altijd voor zorgen dat je website goed gevonden wordt, iets dat je al snel meer bezoekers op je website op zal leveren. En meer bezoekers betekent vaak ook meer omzet. We passen SEO toe door onder meer handig met de zoekwoorden om te gaan en te werken met goede content. Laat je ook over online marketing bijpraten, want we bieden wat dat betreft echt meerwaarde.

Kies voor ‘Beginner’, ‘Professional’ of ‘Full Service’

Ben je bereid tien euro per maand meer te betalen, dan krijg je van ons, van de WordPress website bouwer, het pakket ‘Professional’ aangeboden. Het biedt in beginsel hetzelfde als ‘Beginner’, ware het niet dat je nu ongelimiteerd pagina’s aan kunt maken en dat er koppelingen zijn gemaakt naar je belangrijke social media kanalen. Bovendien krijg je in dit geval ook een responsive design. Je website is dan ook op de mobiele telefoon en op tablets goed te zien. Daarnaast krijg je een SSL-certificaat bij je website en kun je zowel telefonisch als per e-mail een beroep doen op de helpdesk. Tot slot wordt er dagelijks een back-up van je website gemaakt.

wordpress website bouwer

Browsr

Ons team heeft zin om van jouw website een groot succes te gaan maken en wij gaan dan ook graag snel aan de slag!

Offerte op maat ontvangen?

Wij werken alleen samen met de beste partijen en dus met WordPress

WordPress is in onze ogen hét CMS-systeem voor websites. Dat is precies de reden dat wij WordPress website bouwer zijn, omdat we graag samenwerken met alleen de beste partijen. Omdat we steeds de websites van WordPress als basis aanhouden, kunnen we je steeds snel van dienst zijn en heb jij snel de beschikking over je eigen website. Aan alleen een website heb je niets. In dit geval is het alleen een online visitekaartje. Doel is om klanten op je website te krijgen, om omzet te maken, om geld te verdienen.  Wij stoppen in elk geval niet voor we bereikt hebben wat we willen en je de voordelen van onze service hebben kunnen laten zien.

Al onze websites zijn SEO technisch in orde

Door voor ons, dé WordPress website bouwers, te kiezen weet je zeker dat je website snel online gaat en dat je beschikt over een website die gemaakt is conform jouw wensen. Al onze websites zijn SEO technisch in orde en we bieden de websites inclusief hosting. Eenmaal online kun je zelf gemakkelijk pagina’s aanpassen en toevoegen. Uiteraard beschik je door voor ons te kiezen over een website die mobielvriendelijk is. Gebleken is dat websites steeds meer op de mobiele telefoon bekeken wordt, uiteraard spelen wij daarop in door de website mobielvriendelijk te maken.

We stoppen niet voor we resultaat geboekt hebben

Wij bouwen heel graag een website voor je. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen met veel passie. Hiervoor gebruiken we het, in onze ogen, beste CMS-systeem dat beschikbaar is, namelijk dat van WordPress. Bovendien stoppen we onze werkzaamheden nooit voordat we het gewenste resultaat bereikt hebben. We stoppen pas als ook jij inzicht hebt verkregen in de toegevoegde waarde van de website. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Zo zal ook jouw website binnen no-time online zijn.

Hoe werkt een gratis consult?

  • Je vraagt het consult aan via het formulier
  • Eén van onze professionals neemt contact met je op voor het maken van een afspraak
  • Op het afgesproken tijdstip hebben we contact
  • Consults worden telefonisch gegeven - je wordt dus gebeld om alles door te spreken. In overleg komen we ook graag bij je langs. Gezien de huidige omstandigheden doen we dit echter zo min mogelijk. 
  • Voor het consult hebben we nog mailcontact, waarin we alvast een paar vragen stellen. Zo kunnen we in het consult focussen op wat écht belangrijk is. 

JA, IK HEB GRAAG CONTACT MET BROWSR

Start de chat
1
Kunnen we je helpen?
Heb je vragen?